Tag Heuer lanceert nieuwe Monaco Special Edition

Geïnspireerd door een iconisch stuk uit de jaren ’70

Wie Monaco zegt, ademt gelijk ongeëvenaarde luxe en Formule 1 uit. Het mondaine belastingvrije badplaatsje en vorstendom aan de Côte d’Azur is dan ook de place to be voor ’the happy few’ met centen teveel, niet toevallig vaak ook F1-coureurs. Een horlogemerk dat die twee graag weerspiegelt is Tag Heuer en meer specifiek zijn ‘Monaco’-reeks, die al sinds 1969 een icoon is.

Zoals het dus een Tag Heuer hoort, spreekt de nieuwe Monaco Special Edition de taal van kenners die de prestaties van innovatieve materialen eisen in een opmerkelijke chronograaf die de gouden eeuw van racen vertegenwoordigt.

De TAG Heuer Monaco Special Edition toont een zwarte ronde geborstelde wijzerplaat in contrast met 18K 5N rosé vergulde wijzers en indexen, gevuld met gedurfde witte Super-Luminova®.

Uitdagend en rebels, het kenmerkende ontwerp is gemaakt voor insiders die de iconische illustratie van meesterlijke techniciteit zullen waarderen door middel van een duidelijke achterkant die het gedurfde automatische uurwerk onthult. Met zijn gewaagde zwarte alligatorband met DLC-stalen vouwsluiting en dubbele veiligheidsdrukknoppen, is deze speciale editie gemaakt voor de buitenbeentjes.

Ook een buitenbeentje? Je kan hem HIER bestellen.

You May Also Like

Titelsponsor Belgian GP F1 MSC Cruises heeft nog andere plannen op F1-kalender

Wie gaat mee?  MSC Cruises en Formula 1® bereikten afgelopen weekend samen een nieuwe ...

Amazon-baas Jeff Bezos laat Rotterdamse brug afbreken om nieuw jacht buiten te laten

Als je geld verdient als water… Dan koop je jezelf best een luxejacht… je ...