Citytrip-tip: Moët & Chandonbar in Londen

Santé

Moët & Chandon opent vandaag zijn grootste stand-alone champagnebar in Europa in Harrods, Knightsbridge, Londen met een volledige selectie champagnes van innovaties tot zeldzaamheden, kenmerkende cocktails en een leuk ‘Food Bites’-menu.

Denk aan Moët & Chandon en je denkt aan glamour en elegantie, en deze bar is als geen ander.  Bezoekers kunnen uit de eerste hand de gulheid van de uitgestrekte wijngaarden van het Maison ervaren, met een volledige selectie van Moët & Chandon champagnes verkrijgbaar per glas met prijzen vanaf £16. Van de elegante blonde tonen van de Brut Impérial NV tot de zoete aroma’s van de Grand Vintage Rosé van het Huis of voor de liefhebbers van cocktails, kijk niet verder dan de ‘Peach Blossom’ en de ‘Champagne Shake’.  Alle Moët & Chandon-liefhebbers zullen in de ban zijn van de magie van deze unieke ontmoeting.

Champagnes per fles – van 75cl tot magnum – omvatten uitzonderlijke wijnen uit de Moët & Chandon Legacy Champagne Grand Vintage en Legacy Champagne Rare Limited Edition Bottle Collections – met onder meer een 1959 Grand Vintage Magnum ter waarde van £4.400 in de aanbieding, maar ook de meer toegankelijke Moët & Chandon Brut Imperial NV.

Met een reeks heerlijke zoete en hartige gerechten zullen fijnproevers niet teleurgesteld worden. Van het kenmerkende ‘Choux Love’-gerecht van de bar – een verrukkelijk dessert van soezendeeggebakjes met een diplomavulling van mango en passievrucht (elk gebrandmerkt met een van de vier M O Ë T-letters) – tot het heerlijk verleidelijke ‘Cheese Délice’ – een Burrata Stracciatella, pittige Kimchi en zwarte sesamtosti.

Andere opmerkelijke gerechten omvatten onder meer de toepasselijke naam ‘The World Is Your Oyster’ – steenoesters, peer & komkommer, Oscietra-kaviaar; de veganvriendelijke ‘Not Another Faux Pas’ – faux gras, rabarber, gember en brood; en de smeuïge ‘Moët Caramel’ – een schelp van pure chocolade (slim gegoten in de vorm van een Moët & Chandon-plaatje met reliëf op de fles) gevuld met 66% pure chocolademousse & gezouten karamel, geserveerd op een knapperig koekje.

Om de unieke klantervaring te versterken, worden de gerechten gepresenteerd op een selectie van op maat gemaakte borden, elk voorzien van een ander beroemd champagnecitaat, waaronder “Pleasure without champagne is purely artificial” van Oscar Wilde en “My only regret in life is that I didn’t drink enough champagne” – een opmerking die ooit werd gemaakt door de Britse econoom John Maynard Keynes.

Moët & Chandon heeft de koninklijke hoven van Frankrijk onder Louis XV opgetogen, liep over de rode lopers van Hollywood, toostte op de Grand Slams van de wereld, verlichtte Studio 54, schitterde tijdens de Fashion Weeks, verheugde zich met de mijlpalen van de koningin, en voegt zich nu bij Harrods – een iconische Londense bestemming met haar deuren open voor iedereen.

Moët & Chandon Champagne Bar
Harrods, Knightsbridge, London SW1X 7XL
Open vanaf donderdag 7 July 2022
Openingsuren:
– Maandag – Zaterdag: 12pm – 9pm
– Zondag: 12pm – 6pm

Reserveren? Dat kan HIER.

You May Also Like

Bell & Ross BR-X5 GREEN LUM, hét verlichtende horloge

Een trouwe partner in donkere dagen… Zichtbaarheid is altijd een belangrijk doel geweest voor ...

Wat moet je weten over een verlovingsring?

Ga jij op je knieën? Ben je op zoek naar een verlovingsring? Dan ontdek ...

MenStyle Real Estate: Rapper Boef verpatst dit heerlijk stulpje

Gewoon Boef man… “Ik ben in de buurt, ik moet hosselen, Politie wil me ...