Sun’s OUT… Whiskey-Cola IN!

Wat dacht je van een een JACK DANIEL’S® en COCA‑COLA® Premix cocktail in een blikje?

Het snertweer van afgelopen weken, of zeg maar maanden, lijkt zich stilaan om te zetten in mooi lenteweer. Ideaal dus om te gaan terrassen, de BBQ aan te steken, een zwemmetje te doen in je pool of zwemvijver of gewoon te chillen met vrienden.

Uiteraard kan dan een frisse cocktail of mix niet ontbreken. Wat dacht je van een goede whiskey-cola?
Een maand of twee geleden kondigden Jack Daniel’s en Coca‑Cola de lancering van Jack Daniel’s & Coca‑Cola ‘Ready-To-Drink’ (RTD) aan. Het gemixte drankje in blik is geïnspireerd door de geliefde en klassieke barcocktail waarbij Jack Daniel’s Tennessee Whiskey en Coca‑Cola worden gecombineerd. 

Klassiek design 

De mix en het design van de verpakking (330ml blik) brengen de twee klassieke, Amerikaanse iconen nu definitief samen. Op de verpakking zie je de herkenbare en iconische elementen van beide merken terug. Het gedurfde rood en het logo van Coca‑Cola gecombineerd met de Jack Daniel’s zwarte verpakking en Old No. 7 handelsmerk. Met Jack Daniel’s & Coca‑Cola in voorgemixte vorm willen de twee merken de perfecte smaakervaring bieden op een manier die handig en draagbaar is.

De mix is nu verkrijgbaar in Japan, de Verenigde Staten en andere geselecteerde markten in Europa. Jack Daniel’s & Coca‑Cola RTD kan je ook terugvinden in de rekken bij bioscopen zoals Kinepolis.

Uiteraard is dit drankje pas te koop als je minstens 18 bent en drink je dit (best) met mate(n).

You May Also Like

BESNARD: KWALITATIEVE HEMDEN MET RESPECT VOOR OUDE AMBACHTEN

Een man zonder hemd, is als een café zonder bier. Jammer genoeg zijn er ...

Slapen in een sixpack bier? Hét kan!

Helaas een Hollands biertje  Bierliefhebbers opgelet… hoewel, laat dat bier er maar eventjes af, ...

De modetrends voor jouw woonkamer van 2020

Heb je plannen om je woonkamer opnieuw in te richten? Er zijn elk jaar ...