SodaStream pakt uit met nieuwe smaken: Lipton Ice Tea Peach en Lipton Ice Tea Green

Zomers fris

De zomer is officieel nog maar kort in het land maar van zomers weer hebben we al langer mogen genieten. En over genieten gesproken, in tegenstelling tot dezelfde periode van vorig jaar hebben wij bij temperaturen van 30° en meer dus al meer met onze tenen in onze zwemvijver genipt. 

Over water en nippen gesproken, bij zo’n temperaturen is hydratatie belangrijk, zeker nu we veel lichaamsvocht verliezen door transpiratie. Uitdroging is een reële bedreiging voor ons lichaam om de eenvoudige reden dat ongeveer 60% van het menselijke lichaam uit water bestaat. En als dat daalt, heeft dat een grote impact. SodaStream, onze held hier, is het perfecte antwoord hierop. En dat doen ze nu met nieuwe smaken.

Zo slaan SodaStream, het grootste bruiswatermerk ter wereld, en Lipton Ice Tea, de nummer 1 in ijsthee, de handen in elkaar. Bij de start van de zomer breidt SodaStream zijn assortiment uit met twee nieuwe verfrissende smaken: Lipton Ice Tea Peach (perzik) en Lipton Ice Tea Green (groene thee). Met een SodaStream-bruiswatertoestel maak je vanaf nu op elk moment van de dag eenvoudig Lipton Ice Tea.

Lipton Ice Tea is een van de meest populaire frisdrankmerken in België. Met deze nieuwe smaken blijft SodaStream innoveren om je favoriete frisdranken makkelijk thuis te bereiden, terwijl je plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaart. Maak kraantjeswater in een handomdraai bruisend met een SodaStream-toestel, voeg de nieuwe smaken toe en geniet van een heerlijke bruisende ijsthee met perziksmaak of met groene thee-extract. Een leuke manier om deze zomer voldoende gehydrateerd te blijven!

De nieuwe Lipton-smaken bevatten weinig calorieën en zijn verkrijgbaar in gerecycleerde plastic flessen van 440 ml (rPET). Dit weerspiegelt de voortdurende inzet van SodaStream om duurzame alternatieven te bieden voor de favoriete frisdranken. Consumenten kunnen tot 9 liter heerlijke en verfrissende Lipton Ice Tea bereiden wanneer ze maar willen.

Laat het dus nog maar eventjes heel warm blijven…

You May Also Like

Klussen voor dummies: Zo leg je zelf elektriciteit

En bespaar zo een hoop geld… Eerst en vooral willen we ons nu al ...

3 nieuwe wijnconcepten die je moet ontdekken.

Uiteraard kun je nog steeds simpelweg een wijntje gaan drinken of een flesje bestellen ...

MenStyle Road Test: BMW X5 M

Dodelijk vertrouwd… Jaloers maar gegund, dat was het gemiddelde bericht in onze mailbox afgelopen ...