SodaStream, jouw hulpmiddel tegen uitdroging tijdens warme zomerdagen

En nu hopen op dat echte zomerweer…

We hebben nog niet veel geluk gehad deze zomer. Er viel per vierkante meter meer regen dan pakweg een dag aan de Watervallen van Coo. Dan zitten wij nu, met zicht op de baai van Saint-Tropez, téléwerk weet je wel, een pak beter bij 30° met onze tenen te nippen in het zwembad.

Over water en nippen gesproken, bij zo’n temperaturen is hydratatie belangrijk, zeker nu we veel lichaamsvocht verliezen door transpiratie. Uitdroging is een reële bedreiging voor ons lichaam om de eenvoudige reden dat ongeveer 60% van het menselijke lichaam uit water bestaat. En als dat daalt, heeft dat een grote impact. SodaStream, onze held hier, is het perfecte antwoord hierop.

Uit een recent onderzoek (Opeepl-onderzoek in US & UK) blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft meer water drinkt, gemiddeld zelfs meer dan 50% per dag. Bovendien beginnen SodaStream-gebruikers vaak vanzelf een gezondere levensstijl te volgen. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten.

Van fruit drop tot Pepsi

Met SodaStream maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend, maar je kan ook een SodaStream-smaakje of fruit drop toevoegen voor een verkwikkende frisdrank. Met de nieuwe Pepsi by SodaStream-smaken maak je de populaire PepsiCo-frisdranken zélf, zoals de klassiekers Pepsi, Pepsi Max, 7UP en 7UP Free. Niet alleen makkelijk maar ook milieuvriendelijk, want zo spaar je een heleboel plastic wegwerpflessen uit.

Vergeet je My Only Bottle niet

Ben je onderweg of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Kortom, zowel thuis waar het zomerweer toch stilaan de weg moet gevonden hebben als op broeierige vakantieplekken is SodaStream jouw mannetje! Meer info? Dat vind je op www.sodastream.be.

You May Also Like

Eten voor echte venten (2): Improviste by David Selen

Recensent Mister C. op culinaire boef, deel II Geloof het of niet maar er ...

Mongrip, het luxe polsbandje met F1-roots

Het modeaccessoire voor echte petrolheads We gaan terug tot 2016 wanneer de Braziliaanse autocoureur ...

Iedereen aan de wijn is weg tandplak én keelpijn

Eindelijk een onderzoek waar we iets mee zijn… Een flesje wit om te serveren ...