Met deze V12 ben jij de Max Verstappen van de barista’s

Koffietje? 

Sinds zijn ontstaan is de wereld van de F1 gevormd door steeds veranderende technische voorschriften die de cilinderinhoud en de configuratie van de motor moesten regelen of aan banden moesten leggen. Het summun van deze high-performance techniek is ongetwijfeld de V12-motor.

Deze krachtbronnen, die in Italië zijn gemaakt en met de hand zijn vervaardigd door legendarische motormeesters als Colombo, Lamperdi, Alfieri en Forghieri, werden in opdracht van Alfa Romeo, Ferrari, Lamborghini en Maserati gebouwd om de ultieme motor voor het wereldkampioenschap F1 te produceren. Espresso Veloce brengt hulde aan het gouden tijdperk van de Formule 1 met een18 karaat gouden meesterwerk wereldwijd beperkt tot 10 stuks.

Zoals je zien is dit het ultieme lads-espressomachine voor thuis, op kantoor of jouw mancave. Oh ja, de kostprijs? Dit exemplaar kost je 56.720 euro en wordt via speciaal transport thuis afgeleverd. Oh ja, je hebt twee jaar garantie. Iets in ons hoopt dat dit hebbedingetje wel iets langer dan dat meegaat. Je hebt al een Espresso Veloce vanaf 12.769 euro, het topmodel, volledig in goud, kost 187.500 euro.

Allemaal te bestellen HIER en wie weet komt Max, Charles, Seb of Carlos wel even langs voor een bakje troost na een verloren GP.

You May Also Like

MenStyle Roadtest: Porsche Carrera 4S (992)

De beste daily ter wereld Een statement dat kan tellen…maar we mogen stellen dat ...

Deze heerlijke Glenmorangie-cocktails mogen vanavond niet ontbreken

Met dank aan Glenmorangie Highland Single Malt Scotch Whisky Twee jaar geleden maakten we ...

Super Tripel Flierefluiter: biertje voor echte mannen

Whisky infused & oaked bier Al veertig jaar een begrip in Kempisch Bierland? ‘Ne ...