MenStyle Real Estate: Mansion Justin Timberlake in L.A. for sale ($35.000.000)

Een unieke kans…

Wie de Euromillions gewonnen heeft en niet weet wat hij of zij met al dat geld moet doen is er nu een buitenkansje in de city of Angels, Los Angeles. Zo doet niemand anders dan Justin Timberlake zijn stulpje van de hand. Een residentieel stukje architectuur dat voor het eerst in twintig jaar op de markt komt.

 

Locatie? Een toplocatie! Zo is de mansion van Britney’s ex en tienvoudig Grammy-winnaar gelegen op 3100 Torreyson Pl, een doodlopend stukje gated community bij het wereldberoemde Mulholland Drive en heeft het een prachtig uitzicht op de stad.

En niet alleen het uitzicht en de privacy en rust maakt dit stukje een waar paradijs, zo heb je ook alles beschikbaar om er te leven als God in… euh, L.A. Zo bestaat het geheel, op vier hectaren grond, uit een hoofdgebouw en een bijgebouw met daarin alles bij elkaar een hyper uitgeruste keuken, een fitnesszaal, een cinemazaal, negen slaapkamers, 13 badkamers, een grote infinitypool, onderliggend nog een zwembad, tennisterrein,… en ga zo maar door.

Kostprijs wat je dient af te rekenen aan de heer Timberlake en mevrouw Biel? $35.000.000, oftewel een dikke 26.000.000 meer dan het geheel in 2002 gekost heeft. Van een mooie winst gesproken.

Een bezichtiging aanvragen? Dat doe je HIER.

Foto’s: Zillow

You May Also Like

Maak kans op een gratis boeket of een ander cadeautje

Een geweldige zomer? Daar hoort een barbecue, een goed flesje wijn en aangenaam gezelschap ...

Eindejaar vieren in Dubai doe je zo

Happy New Year De dagen worden stilaan korter en kouder, dat betekent maar een ...

MenStyle On Tour: Lancering en Road Test DS4 in Parijs (video)

Welkom in Hyatt Regency Chantilly, Paris Luierend aan een zwembad aan de Côte d’Azur ...