MenStyle Real Estate: Mansion Justin Timberlake in L.A. for sale ($35.000.000)

Een unieke kans…

Wie de Euromillions gewonnen heeft en niet weet wat hij of zij met al dat geld moet doen is er nu een buitenkansje in de city of Angels, Los Angeles. Zo doet niemand anders dan Justin Timberlake zijn stulpje van de hand. Een residentieel stukje architectuur dat voor het eerst in twintig jaar op de markt komt.

 

Locatie? Een toplocatie! Zo is de mansion van Britney’s ex en tienvoudig Grammy-winnaar gelegen op 3100 Torreyson Pl, een doodlopend stukje gated community bij het wereldberoemde Mulholland Drive en heeft het een prachtig uitzicht op de stad.

En niet alleen het uitzicht en de privacy en rust maakt dit stukje een waar paradijs, zo heb je ook alles beschikbaar om er te leven als God in… euh, L.A. Zo bestaat het geheel, op vier hectaren grond, uit een hoofdgebouw en een bijgebouw met daarin alles bij elkaar een hyper uitgeruste keuken, een fitnesszaal, een cinemazaal, negen slaapkamers, 13 badkamers, een grote infinitypool, onderliggend nog een zwembad, tennisterrein,… en ga zo maar door.

Kostprijs wat je dient af te rekenen aan de heer Timberlake en mevrouw Biel? $35.000.000, oftewel een dikke 26.000.000 meer dan het geheel in 2002 gekost heeft. Van een mooie winst gesproken.

Een bezichtiging aanvragen? Dat doe je HIER.

Foto’s: Zillow

You May Also Like

Deze sneakers stalen de show tijdens inauguratie van Joe Biden

Dior x Air Jordan 1 Het opvallendste en meest besproken item over de inauguratie ...

Maurice Lacroix lanceert PONTOS S Chronograph

Een horloge dat twee verschillende werelden, elegantie en sport overbrugt. Maurice Lacroix onthult nu ...

Omega lanceert Speedmaster Dark Side of the Moon Apollo 8

Even terug naar 1968… De Apollo 8 crew waren de eersten om de andere ...