Met deze Louis-V ping pong-set ben jij het mannetje

Louis Vuitton, enkel voor voetballers?

Wie dacht dat enkel voetballers of leden van de mocromaffia met dure tasjes van het Franse modehuis Louis Vuitton rondhollen, is eraan voor de moeite. Nu is er ook een reeks voor tafeltennissers. Vergeet de palletjes van Donic-Schildkröt, met de Louis Vuitton-set ben jij het mannetje aan de pingpongtafel.

Al zal het je wel een paar ribben uit je sportieve lijf kosten. Zo verwisselt de ‘James Ping Pong Set’ pas van eigenaar nadat er zo maar eventjes 2.280 dollar, gezien de dollar op quasi hetzelfde punt staat als de euro dus ook zo’n 2.279,30 euro, afgetikt wordt.

Wat krijg je ervoor? Twee palletjes (met onderaan het LV-logo), vier balletjes, een LV-hoesje met gouden rits met de bekendste print in voetballand. Wedden dat Romelu Lukaku op vakantie op een camping in het zuiden volgend jaar uitpakt met dit setje?

Foto’s: Louis Vuitton

 

You May Also Like

MenStyle Road euh, Water Test: Suzuki Jimny (Amfibie)

Wat een helden toch… Zot, zotter, zotst. Dat krijg je als YouTubers en petrolheads ...

Beste uit twee werelden: Porsche 911 (992) Targa

Dé mooiste… Hoewel het een Duitser is, kan je er jouw Zwitserse polsjuweel op ...

MenStyle Real Estate: Villa Pablo Picasso aan de Côte d’Azur (27.000.000 euro)

Althans de villa waar hij ooit in de garage zijn werken maakte Een regio ...