Met deze Louis-V ping pong-set ben jij het mannetje

Louis Vuitton, enkel voor voetballers?

Wie dacht dat enkel voetballers of leden van de mocromaffia met dure tasjes van het Franse modehuis Louis Vuitton rondhollen, is eraan voor de moeite. Nu is er ook een reeks voor tafeltennissers. Vergeet de palletjes van Donic-Schildkröt, met de Louis Vuitton-set ben jij het mannetje aan de pingpongtafel.

Al zal het je wel een paar ribben uit je sportieve lijf kosten. Zo verwisselt de ‘James Ping Pong Set’ pas van eigenaar nadat er zo maar eventjes 2.280 dollar, gezien de dollar op quasi hetzelfde punt staat als de euro dus ook zo’n 2.279,30 euro, afgetikt wordt.

Wat krijg je ervoor? Twee palletjes (met onderaan het LV-logo), vier balletjes, een LV-hoesje met gouden rits met de bekendste print in voetballand. Wedden dat Romelu Lukaku op vakantie op een camping in het zuiden volgend jaar uitpakt met dit setje?

Foto’s: Louis Vuitton

 

You May Also Like

Date Delux: Op zoek naar een diepgaande match

Daten, het is een kunst. In onze glorietijd waren we er meesters in, maar ...

MenStyle on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...

CORUM viert het Jaar van de Draak met twee limited edition uurwerken

Op zijn minst gedurft CORUM, beroemd om de esthetische aantrekkingskracht van zijn modellen en ...