Met deze Louis-V ping pong-set ben jij het mannetje

Louis Vuitton, enkel voor voetballers?

Wie dacht dat enkel voetballers of leden van de mocromaffia met dure tasjes van het Franse modehuis Louis Vuitton rondhollen, is eraan voor de moeite. Nu is er ook een reeks voor tafeltennissers. Vergeet de palletjes van Donic-Schildkröt, met de Louis Vuitton-set ben jij het mannetje aan de pingpongtafel.

Al zal het je wel een paar ribben uit je sportieve lijf kosten. Zo verwisselt de ‘James Ping Pong Set’ pas van eigenaar nadat er zo maar eventjes 2.280 dollar, gezien de dollar op quasi hetzelfde punt staat als de euro dus ook zo’n 2.279,30 euro, afgetikt wordt.

Wat krijg je ervoor? Twee palletjes (met onderaan het LV-logo), vier balletjes, een LV-hoesje met gouden rits met de bekendste print in voetballand. Wedden dat Romelu Lukaku op vakantie op een camping in het zuiden volgend jaar uitpakt met dit setje?

Foto’s: Louis Vuitton

 

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Villa Nederlands topmodel Romee Strijd (video)

Een heerlijke mansion voor deze knappe (ex-)Victoria Angel Eén van onze favoriete Nederlandse modellen? ...

MenStyle Road Test: Citroën My Ami Buggy

En we hebben ineens goed nieuws! Wat is het? Een tot 50 exemplaren (wereldwijd!) ...

Een e-bike? Top voor de conditie! 

Heb jij al een E-bike op de kop getikt? Wat, te sportief voor zo ...