Twee Nederlandse modellen in vieze papieren na #metoo-verhaal met pizzaboy

Ze hadden zin in een ‘Trio Stagioni’

Wie dacht dat dit het verhaal van een goedkope pornofilm is, is eraan voor de moeite. Twee 25-jarige Nederlandse modellen, Cato Van der K. en Michelle de K. moeten voor de Nederlandse rechter zich verantwoorden voor onzedig gedrag tegenover een 17-jarige pizzabezorger.

Zo hadden de ravissante dames op een dronken en met lachgas gevulde avond zin in een pizza en/of zijn bezorger. Toen de (on)fortuinlijke man aanbelde opende Cato, gekleed in een roze badjas met een zichtbaar decolleté de deur. Nadat ze geld had gehaald en terugkeerde met een filmende mobiele telefoon, sloeg Van der K. haar arm om de bezorger heen en kneep ze hem in zijn geslachtsdeel met de woorden: ‘Dit moet een ultieme droom zijn om zo door klanten te worden verwelkomd‘. Ze was daarbij gekleed in een latex sm-pakje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy NL (@playboy_nl)

Helaas voor de twee vrouwen/jonge man (schrappen wat niet past) schoot hij in paniek en besloot hij na overleg met zijn baas een klacht in te dienen tegen de twee jonge vrouwen. Pikant detail, het feit dat de twee achteraf nog aan de pizzeria vroegen om ‘de pummel‘ zijn C4 te geven omdat hij niet wilde neuken’, pleit niet in hun voordeel, integendeel.

De officier van justitie eist nu drie maanden cel tegen de twee modellen, die ook in FHM500, het tijdschrift met de erelijst waarin jaarlijks de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden opgenomen. Uitspraak 2 november.

Cover: Unsplash

 

 

You May Also Like

Onze redactie fileert één maand Big Brother

Eén iemand is de klos… Het was de hoofdredacteur die het, enkele redactievergaderingen geleden, ...

Dit is de nieuwe Omega Seamaster van James Bond

No Time to Die Als ’tijd’ in de titel van je laatste film zit, ...

De gelekte sextape van Laura Ponticorvo!?

Hackschandalen, ze komen meer en meer voor. Vorige week kwam er ook weer eentje ...