Zillion belooft een cocktail van flitsende scènes, drugs en seks te worden (video)

En de legende komt ook naast het witte doek nog één keer terug

Of we er ooit geweest zijn? Ja! De mythische danstempel van Frank Verstraeten beleefde zijn laatste hoogdagen toen wij als piepjong kuiken het Antwerpse nachtleven kwamen verkennen. Helaas hebben we niet zo lang kunnen genieten van deze pionier uit het nachtleven en moesten we lijdzaam toekijken hoe de discotheek moest sluiten om vele jaren later, 2017 om precies te zijn, helemaal afgebroken te worden.

Maar voor wie met nostalgische gevoelens terugkijkt op deze tijden, of het gewoon zelf eens wilt beleven is er binnenkort, vanaf 26 oktober, de nieuwe film ‘Zillion’. De trailer, die afgelopen donderdag werd gepubliceerd, belooft dat de bioscoopzaal op zijn grondvesten zal daveren.

“Genoeg gewacht, Na al die jaren erover praten is Zillion klaar om de bioscopen te veroveren”, aldus regisseur Robin Pront. Pront belooft een mix van flitsende scènes, seks, drugs en… euh, een roze dildo. Een wat? Tja, daarvoor zal je de film moeten zien.

Waarover gaat het? Het verhaal achter discotheekuitbater en IT-genie Frank Verstraeten, een (fysiek gezien) kleine man met grootse ambities. Uiteraard gaan die ambities gepaard met mensen die deze ambities liever door de neus geboord zien… soms letterlijk if you know what I mean. De film kent een topcast met onder andere nieuwkomer Jonas Vermeulen, die Frank verstraeten speelt, Charlotte Timmers, Matteo Simoni, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen.

En er is meer. Wie graag zelf de sfeer van vroeger nog eens wil opsnuiven, figuurlijk dan, kan zich éénmalig volledig laten gaan tijdens een echte reünie in de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen op 28 en 29 oktober. Tickets kan je hier verkrijgen.

Foto’s: KFDFilm 

You May Also Like

MenStyle op stap met MTV Geordie Shore-ster GAZ

Wie op MTV de realityserie Geordie Shore nog nooit gezien heeft mist iets. Ok, ...

Deze babes maakten eerste weekend van Tomorrowland onveilig (FOTO’S)

Onveilig voor wie?  Het eerste weekend Tomorrowland zit erop en of het ook dit ...