Ook Pelé krijgt een eigen Netflix-serie

De enige echte GOAT? 

Wie is nu de beste aller tijden? Messi? Cristiano Ronaldo? Diego Maradona? Eusébio? Rik Coppens? Of is het toch Edson Arantes do Nascimento, Pelé voor de vrienden? Moeilijke keuze maar voor zij die zijn kunststukjes wel eens willen zien is er goed nieuws. Zo zal Pelé een eigen Netflix-reeks krijgen. In die documentairereeks graven we in het leven van de Braziliaanse voetballegende.

Daar waar Messi en Cristiano Ronaldo nog niet in is geslaagd, deed deze man wel. Op zijn eentje (middelmatige) ploegen (wereld)kampioen laten worden. Hij is ook de enige man ter wereld die erin is geslaagd drie keer met de wereldbeker te gaan lopen.

En dat hij een weergaloze en meedogenloze spits was, getuigen zijn cijfers. Hij scoorde in zijn carrière maar liefst 1283 doelpunten, en dit in slechts 1363 wedstrijden. Twee van die doelpunten vielen trouwens als 17-jarige in de gewonnen wereldbekerfinale van ’58 tegen Zweden.

Hier heb je alvast een eerste teaser!

You May Also Like

De droom voor iedereen die klaar is met een stoffig toetsenbord

Vergeet de etensresten van je voorganger! Dé oplossing is gevonden! Veel mensen hebben een ...

Dit is er geworden van ‘Friends’ Rachel, Ross, Joey…

Ze leggen het u allemaal graag uit op 27 mei De ‘Friends’ komen nog ...

Dit zijn de eerste beelden van ‘Ferry’ (video)

Heerlijke televisie… Fans van de succesvolle Undercover-reeks kunnen hun hart ophalen, want sinds dit ...