Ook Pelé krijgt een eigen Netflix-serie

De enige echte GOAT? 

Wie is nu de beste aller tijden? Messi? Cristiano Ronaldo? Diego Maradona? Eusébio? Rik Coppens? Of is het toch Edson Arantes do Nascimento, Pelé voor de vrienden? Moeilijke keuze maar voor zij die zijn kunststukjes wel eens willen zien is er goed nieuws. Zo zal Pelé een eigen Netflix-reeks krijgen. In die documentairereeks graven we in het leven van de Braziliaanse voetballegende.

Daar waar Messi en Cristiano Ronaldo nog niet in is geslaagd, deed deze man wel. Op zijn eentje (middelmatige) ploegen (wereld)kampioen laten worden. Hij is ook de enige man ter wereld die erin is geslaagd drie keer met de wereldbeker te gaan lopen.

En dat hij een weergaloze en meedogenloze spits was, getuigen zijn cijfers. Hij scoorde in zijn carrière maar liefst 1283 doelpunten, en dit in slechts 1363 wedstrijden. Twee van die doelpunten vielen trouwens als 17-jarige in de gewonnen wereldbekerfinale van ’58 tegen Zweden.

Hier heb je alvast een eerste teaser!

You May Also Like

Wij gingen pompen met Kraantje Pappie!

Pompen! Als je die kreet de voorbije maanden niet hebt gehoord, dan heb je ...

Conor McGregor krijgt er bij rentree flink van langs

Een comeback in mineur  Ai ai ai… The Notorius had zijn rentree bij de ...

Netflix geeft nieuwe beelden vrij van Sex Education Seizoen 3

Het is een nieuw schooljaar… Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel ...