Ook Pelé krijgt een eigen Netflix-serie

De enige echte GOAT? 

Wie is nu de beste aller tijden? Messi? Cristiano Ronaldo? Diego Maradona? Eusébio? Rik Coppens? Of is het toch Edson Arantes do Nascimento, Pelé voor de vrienden? Moeilijke keuze maar voor zij die zijn kunststukjes wel eens willen zien is er goed nieuws. Zo zal Pelé een eigen Netflix-reeks krijgen. In die documentairereeks graven we in het leven van de Braziliaanse voetballegende.

Daar waar Messi en Cristiano Ronaldo nog niet in is geslaagd, deed deze man wel. Op zijn eentje (middelmatige) ploegen (wereld)kampioen laten worden. Hij is ook de enige man ter wereld die erin is geslaagd drie keer met de wereldbeker te gaan lopen.

En dat hij een weergaloze en meedogenloze spits was, getuigen zijn cijfers. Hij scoorde in zijn carrière maar liefst 1283 doelpunten, en dit in slechts 1363 wedstrijden. Twee van die doelpunten vielen trouwens als 17-jarige in de gewonnen wereldbekerfinale van ’58 tegen Zweden.

Hier heb je alvast een eerste teaser!

You May Also Like

Met deze scooter ben jij de baas van het golfterrein

Dit genereert meer aandacht dan een hole-in-one Sla je wel eens een balletje? En ...

Netflix dropt releasedatum Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Achter de schermen van een heroïsch F1-seizoen Netflix en Formula 1 maken bekend dat het ...