MenStyle on Tour: Mini Autosalon bij BMW en Mini

Topontvangst

Helaas geen autosalon dit jaar. Gelukkig zijn er een paar constructeurs die wel, zij het volledig Covid-proof, iets aan hun klanten aanbieden. Na een uitnodiging bij Porsche Centre Antwerpen om, bij een glas champagne, hun ‘mini-autosalon’ te komen bezoeken en te kunnen genieten van de betere Porsches, Bentley’s en Lamborghini’s, kregen we een nieuwe uitnodiging, deze keer bij de sympathieke kerels en ravissante dames bij BMW. En zo stonden we als het ware in het ‘dreamcar’-paleis van ‘Den Heizel’, zij het dan wel opgebouwd bij de hoofdzetel van BMW Belux, in Bornem.

Uiteraard verliep alles corona-proof. Een hal zo groot als pakweg een voetbalveld en slechts een handvol (en neem dit maar letterlijk) bezoekers maakten het veiliger dan de inauguratie van Joe Biden in het Capitool in Washington. Maar wat mochten we ontdekken? We lijsten het effe op…

– De nieuwe 128ti (goed voor 265pk en 400Nm koppel)
– De i4 Concept (volledig elektrisch aangedreven knappe 4-reeks)
– iX3 (met een actieradius van 460 kilometer en met een vanafprijs van 68.000 euro onder de Tesla Model 3 een echte fleet-topper in wording)
– iX, oftewel de volledig elektrisch aangedreven ‘X5’. Zij het hier nog in concept maar de lijnen en vormgeving zouden wel heel erg dicht bij het productiemodel liggen
– Nieuwe M3 en M4, het summun voor echte petrolheads
– Nieuwe 4-reeks Cabrio voor zij die ook dakloos graag door het leven gaan
– Tal van andere reeds bestaande modellen als M8, X6, X7, 5-reeks Touring,…
– Avant-première van de nieuwe Mini 3- en 5-deurs waarvan, helaas, nog geen enkele foto mag getoond worden
– En tal van heerlijke tweewielers waaronder de bliksemsnelle M1000RR, een heerlijke R NineT of de all-rounder, de R1250 GS.

Wil je net als onszelf een Covid-proof bezoekje brengen aan BMW? Dan hebben we goed nieuws want dat kan! Via de website van BMW – en ook die van MINI – kan je jezelf inschrijven. Snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn erg beperkt!

Oh ja, bedankt nog eens aan BMW voor een fantastische ‘Experience Box‘. Smullen op sterrenniveau thuis terugdenkend aan een geslaagde ontvangst… het was ons dagje wel.

Hierbij de foto’s…

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: Citroën AMI

Dwars door Brussel Wat is AMI? Eén van de oplossingen in het elektrische offensief ...

Dit is de nieuwe Range Rover

De vijfde generatie van de luxueuze terreinwagen wordt in 2022 gelanceerd Als er nog een ...

MenStyle Roadtest: Subaru BRZ

Een geslaagde ontmaagding… We moeten het niet ontkennen…een eerste keer blijft in het geheugen ...