Liefde tijdens Coronacrisis niet altijd rozengeur en maneschijn? Probeer dit!

Een verontrustende vaststelling…

Als we Fednot, de federatie van notariskantoren, mogen geloven neemt het aantal echtscheidingen onrustwekkend toe. In mei 2020 zelfs zo’n 25% meer dan een jaar eerder. Alarmerend hoge cijfers die wellicht hebben te maken met de maandenlange lockdown, waarin we dicht op elkaar leefden en helaas, ondanks een eerste vaccinatiegolf nog wel eventjes zullen mee moeten leven.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat koppels en gezinnen in deze situatie met spanningen te maken kregen. Er waren slechts beperkte of zelfs geen mogelijkheden om de spanningen af te bouwen via activiteiten buitenshuis. Het thuiswerk en het organiseren van het dagelijkse leven zorgden alleen maar voor meer agressiviteit, spanningen en wrevel. Koppels die al in een conflict zaten, veranderden in koppels in een crisis. Met soms als enige oplossing, helaas, een scheiding.

Aan de andere kant is er steeds meer eenzaamheid, die nog wordt versterkt door het maandenlange gedwongen gebrek aan sociaal contact. Meer dan ooit snakken we naar de vrijheid om gelukkig te zijn, om lief te hebben en om in connectie te gaan, met zichzelf en met anderen, om terug te keren naar de essentie.

Online daten

Het aantal singles heeft een hoogtepunt bereikt. In het verleden was het al niet gemakkelijk om een duurzame relatie op te bouwen. Wat moeten we dan vandaag wel niet zeggen, nu we ons beperkt zien tot een zeer kleine sociale bubbel en ons sociale leven is lamgelegd?

Het is dan ook niet meer dan normaal dat het aantal aanmeldingen op datingsites in de lift zit. Uit een studie van Yugo, een dochteronderneming van Telenet, bleek eind mei dat 61% van de Belgen meer tijd online doorbracht, en dat 16% een onlinerelatie was begonnen. Een relatie op afstand dus, waarvan de ware aard vaak verhuld werd door voorgekauwde gesprekken. Zonder mogelijkheid om de ander echt te ontmoeten leidde het op korte termijn tot niets concreets.

Eenzaamheid blijft dé kwaal van onze samenleving. Meer nog dan vroeger willen we contacten om de eenzaamheid te verdrijven. We zijn terug op zoek naar de essentie, zijnde gezonde en duurzame relaties. Niet meer, maar beter.

Een vaststelling die twee knappe onderneemsters, Annemieke Dubois en Aida Heerman, op het idee brachten om Jade & Jules op te richten. Niet het zoveelste datingbureau, maar wel een vernieuwend, persoonlijk en uniek concept, ontstaan uit een gap in de matchmaking wereld. Een matchmaking aanpak voor alleenstaande mannen, waarbij een professionele aanpak, een aanbod op maat en een persoonlijke ervaring de sleutelwoorden zijn. Allemaal voordelen waarvan ook de alleenstaande vrouwen profiteren.

Hoe werkt het? 

Annemieke en Aida ontmoeten single mannen die op zoek zijn naar een levenspartner. Ze ontmoeten hen bij voorkeur in hun eigen omgeving om te begrijpen wat ze zoeken, hoe ze naar het leven en relaties kijken, wat hun verwachtingen en intenties in een relatie zijn. Daarna stellen ze een profiel op van de partner die optimaal bij hen zou passen. Een persoonlijke ervaring die zich vertaalt in een begeleiding van a tot z, tot aan de ontmoeting en de follow-up ervan.

Dankzij hun nodige expertise en competenties als Personal Matchmakers kunnen Annemieke en Aida vervolgens vrouwen identificeren die mogelijk in dezelfde situatie zitten en met wie de vonk wel eens zou kunnen overslaan. De twee dames, die in vertrouwelijkheid, volle discretie en met respect voor de mens werken, activeren daarvoor hun netwerk van single vrouwen, dat elke dag exponentieel groeit.

Ben ook jij single en op zoek naar duurzame liefde? Dan weet je nu wat te doen en contacteer Annemieke en Aida.

Foto’s: Pixabay & Jade & Jules

You May Also Like

Zolang duurt de gemiddelde vrijpartij

En dat is minder dan je denkt Een vluggertje van 45 seconden of een ...

Wetenschappelijk bewezen: zolang duurt een gemiddelde potje vogelen

En jij? Wordt er tussen vrienden ook wel wat afgejokt als het gaat over ...

Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen… Een jaar om snel te ...