Deze sneakers stalen de show tijdens inauguratie van Joe Biden

Dior x Air Jordan 1

Het opvallendste en meest besproken item over de inauguratie van Joe Biden afgelopen week? Naast een verkleumde Bernie Sanders, een zingende Lady Gaga of een altijd stralende J.Lo ging het vooral over Michael Jordan.

Niet dat Michael zelf aanwezig was, wel zijn peperdure Air Jordan 1-sneakers, gedragen door Nikolas Ajagu, de schoonzoon van Kamala Harris. De sneakers, met een kostprijs duurder dan Joe Biden nieuwe Rolex (8.100 euro) waren trouwens niet de enige Air Jordans die de aandacht trokken.  Ook de kleindochter van Joe Biden, Maisy, bezocht de inauguratie op de populaire basketbalsneakers, zijnde de Air Jordan 1 COJP ‘Midnight Navy. Een met zijn 350 dollar iets betaalbaarder alternatief.

Het model van Ajagu, een collab met Dior werd afgelopen zomer gelanceerd in een gelimiteerde oplage van 8.500 stuks. Toen kostte een paar rond de 2.000 euro, een prijs waar je nu, als collectors Item, minstens een veelvoud voor zult betalen. Zo worden deze sneakers ondertussen al aangeboden tegen prijzen ver boven de 15.000 euro. Wat Nikolas Ajagu er zelf voor heeft betaald? Daar hebben we het raden naar.

Nikolas Ajagu was niet de enige prominente bezoeker op sneakers. Ook Maisy Biden kwam op hippe schoenen aangelopen. Zij werd gespot op Air Jordan 1 COJP ‘Midnight Navy’. Een stuk betaalbaarder dan de Diors van Kamala Harris’ schoonzoon. Voor de basketbalsneakers van de kleindochter van Joe Biden betaal je nu 305 euro.

 

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Mansion Justin Timberlake in L.A. for sale ($35.000.000)

Een unieke kans… Wie de Euromillions gewonnen heeft en niet weet wat hij of ...

Met deze Freshman heb jij altijd frisse ballen

‘Het is ‘balangrijk‘ dat de shit die je op je ballen smeert geen dikke ...

MenStyle Road Test: Zero DSR/X 2023

With a little help from my friends My friends are better than yours… Niet ...