BergHOFF Gem-collectie, onmisbaar voor de stijlvolle kokende man

Liefde gaat door de maag

Ook wij hebben het moeilijk nu de horeca sinds de laatste lockdown ondertussen meer dan 100 dagen niet open is. En laat duidelijk zijn dat er, helaas, nog niet heel veel verandering zal komen. We kunnen ook niet wachten tot we terug buiten kunnen om op café te gaan met onze vrienden en dat bubbels terug horen te zijn waar ze moeten zijn… in een fles.

Voorlopig moeten we dus voort thuis en ook daar kan je als stijlvolle man het verschil maken. Een date thuis? Of wil je gewoon je vrouw of bijslaap verrassen in de keuken? (Neen, deugnieten, we bedoelen hier niet de horizontale Tango op het aanrecht!) Dan hecht je als stijlvolle man ook steeds meer belang aan de kwaliteit en functionaliteit van kookgerei. De uitgebreide Gem-collectie van BergHOFF, het internationale kookmerk van Belgische oorsprong, is de oplossing voor de alsmaar veeleisendere thuiskok. Met bijvoorbeeld de hoogwaardige pannenkoekenpannen met antiaanbaklaag, de design ovenschalen of de veelzijdige reeks bakvormen van Gem wordt thuis koken en bakken in deze wintermaanden een feest.

De Gem-collectie van BergHOFF is een mix van innovatief design en handige functies. De collectie met industriële uitstraling, gestroomlijnde vormen en mannelijke kleurencombinaties focust op prestatie, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ergonomie en comfort staan daarbij centraal.

Meer info vind je HIER.

Smakelijk!

You May Also Like

Menstyle Matters: BVLLIN en Luxury For Men veroveren vanaf nu samen de wereld

Wie ‘Mannen’ en ‘Luxe’ zegt, ademt in één keer gewoon ‘Luxury For Men’ uit. ...

Wat moet je weten over een verlovingsring?

Ga jij op je knieën? Ben je op zoek naar een verlovingsring? Dan ontdek ...

Deze vakantiebestemmingen laten je nu al wegdromen

Genoeg is genoeg… Hoewel de landbouwers bij zoveel regenval alleen maar in hun handen ...