Met deze kerstpakketten stel je geen enkele man teleur

We blijven met tips strooien…

Nog meer inspiratie! Onze mailbox wordt overspoeld met vragen van dames (en ook een paar dappere heren) of we geen tips kunnen geven die kunnen inspireren in de zoektocht naar het perfecte cadeau voor hem. Een geslaagd kerstcadeau vinden is dan ook soms gewoon een helse klus. Mogelijks heb je afgelopen dagen het hele internet afgeschuimd, maar heb je helaas het juiste geschenk nog niet gevonden. Ben jij, net als de vele mailers ondertussen het spoor bijster en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan geven we je hier opnieuw een paar tips.

Uiteraard is differentiatie bij kerstpakketten voor mannen noodzakelijk. Je hebt de stoere man, de sportieve man, de ‘wellness’ man, de bourgondische man,… en ga zo maar door. Of hij net lichamelijke verzorging belangrijk vindt, of eerder liever thema’s die eerder met mannen geassocieerd worden als klussen en drinken? Ben je hierachter, kan je zoektocht alvast iets gerichter beginnen.

De stoere man

Bij een stoere man, hoort een stoere drank of stoer eten. Drank is dan ook altijd een schot in de roos! Ga voor speciale karakteristieke zware bieren of een unieke stevige single malt whisky of cognac in een mand gevuld met borrelpakketten (chips, nootjes,…). Is alcohol te cliché? Ga dan voor een BBQ-pakket. Barbecueën is ook een echte en stoere mannentaak. Spelen met vuur en het grillen van mals vlees, welke man houdt daar niet van? Vul een pakket met alle benodigdheden voor een groots grillspektakel bestaande uit de handigste BBQ-artikelen, zoals een mini-grill, BBQ borstel, servies én briketten.

Extra tip: Geef er een waardebon voor een boysnight thuis bij. Zo kan hij samen met zijn maten tijdens een borrelavond het pakket openen en delen.

2 De sportieve en/of avontuurlijke man in actie

Is jouw man of mannelijke collega eerder het sportive, actieve of avontuurlijke type? Ga dan voor een pakket dat samengesteld is met avontuurlijke activiteiten. Een kajaktochtje met overnachting? Een vlucht met een luchtballon? Een belevenis is hét alternatief voor een klassiek kerstpakket.

3 De bourgondiër 

Uiteraard kan je de bourgondiër plezieren met een pakket van de beste wijnen of een wijntasting. Gooi daarbij een bon van zijn favoriete restaurant en je weet dat hij op kerstavond al op zijn smartphone een reservatie aan het maken is.

4 De ‘welness’-man

De tijd dat mannen er ongeïnteresseerd, onverzorgd,… bijlopen is al jaren gepasseerd, een man die aandacht besteedt aan zijn uiterlijk, wordt daar al lang niet meer op aangekeken. Integendeel! Gelaatscrèmes, gels, scrubs,… de cosmetica-afdeling met producten voor heren van elke leeftijd verschuilt zich niet langer in een stiefmoederlijk klein hoekje achterin. Die mannelijke gelaats- en lichaamsverzorging noemen we ‘grooming’ en laat dit nu net een inspiratie zijn om een pakketje voor hem samen te laten stellen.

Foto’s: Pixabay

 

You May Also Like

Met deze tip maak je er een pittige en pikante Kerst van!

Mag er best (terug) wat spanning komen in jouw seksleven?  In tegenstelling tot de ...

ICE-Watch herlanceert icoon

Voor wat kleur in je leven… Tegenwoordig heeft de hele wereld nood aan een ...

Dit zijn de fitnesstrends voor 2022

Attitudes, trends en prioriteiten in de fitnesswereld blijven verschuiven Iedereen prioriteit geeft aan zijn ...