Het betere maatpak bij Schaap Tailors!

Zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed? Met een pak kom je altijd goed voor de dag, al moeten we toegeven dat we het op de Whatmatters redactie eerder bij casual houden doordeweeks. Dat belet ons niet om helemaal weg te zijn van de pakken van Schaap, al was het alleen al maar voor de naam. 

Het nog vrij jonge label komt uit de kokers van Ruben Opheide (Ruben O) en Koen Van Weverberg, heren die al langer door de fashion microbe gebeten zijn en al wat watertjes hebben doorzwommen. De heren zijn thuis in maatwerk en kiezen bewust voor een concept aan huis. Al kan je ook in hun showroom in Antwerpen Zuid terecht. Reken overigen op een levertijd van om en bij de 4 weken. 

Je wordt van kop tot teen opgemeten, er is geen haast bij en je krijgt een uniek pak, dat als gegoten zit. Er wordt alvast niet beknibbeld op het materiaal, want de beste stoffen vinden hun weg naar de pakken van Schaap Tailors

Duur? Reken voor gemiddeld pak op € 1.200. Niet goedkoop, maar de investering in een full canvas kostuum met gepersonaliseerde details, is het meer dan waard. Een pak om nooit meer uit te doen! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nieuwe SodaStreamBÍO, premium fruitsmaken van SodaStream

Dé duurzame oplossing om thuis frisdrank te bereiden Een maand nadat SodaStream, ’s werelds ...

Omdat wat pittige fotokunst in je mancave kan…Gallery Van Kan

Limited edition art photography, dat is Gallery Van Kan. Een Belgisch initiatief in de ...

Dit voorjaar draag jij een jeansvestje!

Tenminste als je hip wilt zijn! Ok, de meningen zijn wat verdeeld over de ...