DutchCraft, voor als je een 2de jacht wil …

Ik heb een boot, ik heb een hele mooie splinternieuwe boot, … Nee, toch niet, jammer. De kans dat we ooit een pareltje van Sietse Koopmans op de kop tikken is bijzonder klein. Deze Nederlandse zakenmaken (Quote 500, nr 277) had al een bootjesbedrijf, maar richtte er met DutchCraft nog een 2de op. Zelf omschrijft hij DutchCraft als de Range Rover van de boten, en laat ons nu wel fan zijn van een pittige Range … 

Het eerste model is een goede 17 meter lang, biedt plaats aan 36 gasten, waarvan er zo’n 8 kunnen blijven pitten. Groot genoeg voor een fijn feestje dus. Het doelpubliek blijken echter voornamelijk resorts en hotels die hun gasten comfortabel willen vervoeren. Verder is het ook een uitstekend bijbootje voor de rijken der aarde. Je superjacht laat je liggen en met dit exemplaar vaar je comfortabel naar de kant, je gaat toch niet liggen klooien met iets van rubber? 

De vanafprijs ligt op een miljoen, er wordt gewerkt met composiet en half september wordt het schip in Cannes officieel aan het publiek voorgesteld. Zorg dat je erbij bent op het Yachting Festival!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Michael & Giso opent zijn allereerste Belgische boutique in Antwerpen

Dé hotspot voor toekomstige bruidegommen én maatpak liefhebbers! Michael & Giso, een Nederlands high-end boutique ...

MenStyle Real Estate: Mansion Justin Timberlake in L.A. for sale ($35.000.000)

Een unieke kans… Wie de Euromillions gewonnen heeft en niet weet wat hij of ...