Waaghals Mister C. aan de Atomik Vodka, gebrouwen in…Chernobyl

Slaat onze man fluogroen uit?

Driewerf hoera, het ultieme bewijs werd geleverd! Je kan de wereld beter maken door met je buddies een glas te gaan drinken. Alleen bestaat het risico wel dat je groen gaat oplichten nadien. 

De intro van een Suske & Wiske verhaal of een slechte mop van Brusselmans? Neen! Een glaasje Atomik Vodka neemt dat allemaal voor zijn rekening. 

Het zijn wetenschappers van een Engelse universiteit, die zich bogen over de vraag “Wat bestaat er nog niet, heeft niemand nood aan maar willen we toch allemaal hebben?”, die met Atomik Vodka op de proppen kwamen. 

Het idee is eenvoudig: plant wat graan in de exclusion zone van Chernobyl, gebruik dat graan samen met wat radioactief water om er vodka mee te stoken en breng dat aan de man. De mannen met witte jas willen, met hun vodka, aan de wereld een duidelijk signaal geven dat een economische heropbouw van de streek noodzakelijk is. (of toch zoiets, ik stopte met lezen bij het woord vodka)

Radioactief graan en radioactief water om er radioactieve vodka mee te maken, ik zie absoluut niet in hoe dat fout kan aflopen. De wetenschappers ook niet en stelden gisteren hun allereerste fles Atomik Vodka voor. De eerste fles en meteen ook de enige fles want er moeten nog heel wat tests gebeuren alvorens ze 100% zeker zijn dat je geen fallus op je voorhoofd gaat kweken, na het drinken ervan.

Verwacht dan ook niet meteen dat Atomik Vodka in de schappen van je lokale Delhaize terug te vinden zal zijn. De wetenschappers kunnen slechts op een beperkt stukje grond rond Chernobyl aan de slag, waardoor ze in de toekomst niet meer dan 500 flessen per jaar zullen kunnen brouwen. Iets zegt me dat die 500 stuks erg snel een nieuwe en gelukkige eigenaar zullen vinden.

You May Also Like

Een Corona Must-Have? De vuurschaal!

Hoera voor corona! Het is vandaag de dag immers erg onkuis geworden iets anders ...

Onze waaghals Mister C. ging een dag op Tinder…als vrouw!

We werden de afgelopen dagen/weken in de media overvloedig getrakteerd op fem-nazi-content, dermate overvloedig ...

Eten voor echte venten (3): Mr Spaghetti

Recensent Mister C. op culinaire boef, deel III Pasta, het moest er ooit eens ...