Tabac maakt van jou een rasechte barbier

Een baard? Daar moeten we even voor sparen, als het al lukt. Een snor is dan weer geen probleem? Soit, ben je gezegend met een volle baard en/of snor dan is de Tabac Barber Shop at Home-lijn vast wat voor jou. 

4 nieuwe producten maken de barbier in je wakker. Met een baardwax, -shampoo & conditioner, baard- en scheerolie en scheercrème heb je alles in handen om resultaat te boeken. Ideaal voor een volledig scheerritueel als je even de tijd neemt om je te verzorgen. 

Hoe te gebruiken? 

Met de Tabac Original baardshampoo & conditioner reinig en verzorg je gezichtshaar van snorren tot volle baarden (Pre-Shave), terwijl de scheercrème ervoor zorgt dat het mesje vlotjes glijdt tijdens het nat scheren (Shave). De baard- en scheerolie heeft een dubbele functie: het kan in de baard gemasseerd worden vóór het scheren en voorkomt irritatie dankzij het beschermlaagje (Shave). Net als de scheercrème is deze olie daarna ook ideaal om vorm te geven aan de contouren van de baard, omdat die, in tegenstelling tot schuim en zeep, niet zichtbaar in de baard blijft zitten. De voedende olie wordt na het scheren opgenomen door de haartjes en geeft deze een zachte glans (Styling). De after shave lotion is een cultproduct en al 60 jaar een van de populairste in zijn soort (After Shave). De baardwax tenslotte zorgt voor de finishing touch (Styling).

Haast je naar de drogist, de parfumerie of het warenhuis en ontdek de nieuwe lijn. De karakteristieke peperige-kruidige geur die is alvast behouden. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze vakantiebestemmingen laten je nu al wegdromen

Genoeg is genoeg… Hoewel de landbouwers bij zoveel regenval alleen maar in hun handen ...

One Minute Man? Met deze tips ga je langer door!

Je lief, vrouw, bijslaapje…dankt je op haar blote knieën… Of bij minder goede knieën ...

Sylvie Meis kraakt exclusieve champagnefles Moët & Chandon Atlantis The Royal (Dubai)

De op maat gemaakte creatie, geïnspireerd op de architectuur van Atlantis The Royal resort, is ontworpen ...