Swimply: Met een app een zwembad regelen

De mussen vallen van het dak, je voeten smelten als ze het asfalt raken en helder denken is onmogelijk. Het enige waar jij nood aan hebt? Een zwembad! Wel met Swimply regel je een luxueus zwembad, ook al heb je er zelf in de verste verte geen! 

Regel je eigen zwembad per uur

Momenteel is de app enkel nog maar in meerdere steden in de Verenigde Staten beschikbaar, maar tegen volgende zomer rekenen we er op. Via de app kun je zwembaden boeken per uur al dan niet met opties zoals een BBQ, een stevige pool party, verlichting of drijvende eenhoorns. Het is maar wat je leuk vindt! 

Heb je zelf een zwembad en wil je dat verhuren, dan kan dat natuurlijk ook. Reken voor een gemiddeld zwembad op ongeveer 45 dollar per uur, wat echt geen geld is, als je het met een aantal vrienden kunt afhuren. Het spreekt voor zich dat sommige steden en zwembaden populairder zijn dan anderen, wat je ook aan de prijs merkt. 

Wij kijken er alvast naar uit, al reken we op het succes van Whatmattters om zo snel mogelijk een eigen zwembad uit te graven!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Tournée Minérale: Zo ben jij klaar voor een maand zonder alcohol

Februari is traditioneel de maand van Tournée Minérale®. Dit initiatief van De Druglijn daagt ...

Bell & Ross lanceert trilogie met legendarische Alain Silberstein

Exclusief verkocht op Grailwatch.com Samen met de kleurrijke ontwerper Silberstein hebben Bruno Belamich & ...

Fresh ’n Rebel introduceert inspirerende campagne met nieuwe merkambassadeurs

BE BOLD. CHOOSE DIFFERENT Het Rotterdamse mobiele must-haves merk Fresh ’n Rebel kondigt hun ...