Bekende YouTuber reviewt Apple Watch x Hermès

Eén van de betere ‘Unboxing’-video’s

Apple staat niet direct bekend om de goedkoopste technologische spullen op de markt te brengen. Dat neemt niet weg dat zowat de halve planeet ooit wel eens een iPhone, iPod, MacBook, AirPods of een Apple Watch gekocht heeft. Maar het kan nog duurder. Wat dacht je van een Apple Watch in samenwerking met het bekende en erg luxueuze modehuis Hermès?

De Apple Watch Hermès collectie bestaat uit meerdere exclusieve horloges met speciale horlogebandjes en wijzerplaten en kost minstens 1.350 euro. Maar is het dat allemaal wel waard?  YouTuber Lewis Hilsenteger (36) was er als de kippen bij en op zijn YouTube-kanaal ‘Unbox Therapy‘ vertelt hij je er graag alles over.

 

You May Also Like

BergHOFF Gem-collectie, onmisbaar voor de stijlvolle kokende man

Liefde gaat door de maag Ook wij hebben het moeilijk nu de horeca sinds ...

Heerlijk Cocktails shaken met de toffe kerels achter Miraeus

Van een experiment een hobby maken en van een hobby je beroep maken…we kunnen ...

August 17th whisky mag niet ontbreken op de feesttafel

August 17th op December 24th… Augustus of december? Een goede whisky slaan we nooit ...