Bekende YouTuber reviewt Apple Watch x Hermès

Eén van de betere ‘Unboxing’-video’s

Apple staat niet direct bekend om de goedkoopste technologische spullen op de markt te brengen. Dat neemt niet weg dat zowat de halve planeet ooit wel eens een iPhone, iPod, MacBook, AirPods of een Apple Watch gekocht heeft. Maar het kan nog duurder. Wat dacht je van een Apple Watch in samenwerking met het bekende en erg luxueuze modehuis Hermès?

De Apple Watch Hermès collectie bestaat uit meerdere exclusieve horloges met speciale horlogebandjes en wijzerplaten en kost minstens 1.350 euro. Maar is het dat allemaal wel waard?  YouTuber Lewis Hilsenteger (36) was er als de kippen bij en op zijn YouTube-kanaal ‘Unbox Therapy‘ vertelt hij je er graag alles over.

 

You May Also Like

Voor u getest: SodaStream ‘Art’, bruiswatertoestel in retrostijl

Niet alleen voor groene jongens SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de ...

BESNARD: KWALITATIEVE HEMDEN MET RESPECT VOOR OUDE AMBACHTEN

Een man zonder hemd, is als een café zonder bier. Jammer genoeg zijn er ...

BMW plaatst X7 uit de zon

Wel in de schaduw… BMW kent wel een paar modellen waar je of voor, ...