Bekende YouTuber reviewt Apple Watch x Hermès

Eén van de betere ‘Unboxing’-video’s

Apple staat niet direct bekend om de goedkoopste technologische spullen op de markt te brengen. Dat neemt niet weg dat zowat de halve planeet ooit wel eens een iPhone, iPod, MacBook, AirPods of een Apple Watch gekocht heeft. Maar het kan nog duurder. Wat dacht je van een Apple Watch in samenwerking met het bekende en erg luxueuze modehuis Hermès?

De Apple Watch Hermès collectie bestaat uit meerdere exclusieve horloges met speciale horlogebandjes en wijzerplaten en kost minstens 1.350 euro. Maar is het dat allemaal wel waard?  YouTuber Lewis Hilsenteger (36) was er als de kippen bij en op zijn YouTube-kanaal ‘Unbox Therapy‘ vertelt hij je er graag alles over.

 

You May Also Like

Geef je iPhone een RIMOWA jasje!

Rimowa, dat zijn toch die rekels van de koffers? Yep, dat klopt. Strak, mooi ...

Beste uit twee werelden: Porsche 911 (992) Targa

Dé mooiste… Hoewel het een Duitser is, kan je er jouw Zwitserse polsjuweel op ...

MenStyle Real Estate: (€27.100.000) Villa Dubai (video)

De duurst verkochte villa afgelopen jaar 27.100.000 euro, inclusief een Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce ...