Met deze Louis Vuitton vlieger je als een baas

Eentje voor Zoute strand? 

Al meer dan 150 jaar voorziet Louis Vuitton de wereld van hoogwaardige, luxe artikelen met een flair die zelden geëvenaard is door andere modehuizen. En dat dit verdergaat dan handtassen en koffers  is een feit. Zo zijn er tal van ‘LV’ accessoires gemaakt van schaakborden over baraccessoires tot zelfs slaapzakken. En nu vliegen ze het avontuur tegemoet met deze vlieger, de Louis Vuitton Monogram Kite.

Deze is gemaakt van nylon met het herkenbare bruin en Monogram-print. En uiteraard kan een mooi hoesje niet ontbreken. De vlieger is 13 cm lang, 10 cm breed en 75 cm hoog en kan mooi opgevouwen worden om in de buisvormige koffer te passen. De vlieger maakte oorspronkelijk deel uit van de SS19 mannen catwalkcollectie en is nu pas verkrijgbaar in de winkels.

Kostprijs? $10.400. Hopelijk hou je de touwtjes goed vast want anders zie je je geld letterlijk en figuurlijk vliegen. Kopen doe je HIER.

 

You May Also Like

De leukste waterflessen op de markt!

Drink jij je water nog uit een petfles, dan ben je hopeloos achterhaald. Als ...

Eindelijk! Netflix dropt eind deze maand alle seizoenen “24”

We hebben een afspraak met onze sofa! Naast het feit dat we vanaf 8 ...

BESNARD: KWALITATIEVE HEMDEN MET RESPECT VOOR OUDE AMBACHTEN

Een man zonder hemd, is als een café zonder bier. Jammer genoeg zijn er ...