Zo komt jouw zoon er even stijlvoor door als zijn pa

Hét mannetje tijdens de eerste schooldag

We zitten in de laatste week van de grote vakantie en dan beginnen de neuzen al richtig schoolbanken te wijzen. Uiteraard niet voor de kinderen, die kunnen best nog wat extra weken zich thuis bezighouden, maar wel voor de mama’s en de papa’s, die na maanden (met dank aan Corona) thuiseducatie en vakantie graag het normaal stramien en gestructureerd leventje willen opnemen.

Een week voor de schoolpoorten weer opengaan is het ook het moment om inkopen te doen. Lesmateriaal, een nieuwe boekentas,… en uiteraard een nieuwe outfit. En voor zij die geen verplichte outfit of uniform van de school dienen aan te doen, hebben wij tips om jouw zoon even stijlvol als jou door het leven te gaan en hét mannetje van de eerste schooldag te maken.

Aangezien kleine jongens snel groot worden en groeien als kool hoeft stijlvol niet altijd duur te zijn. Je kan perfect jouw look overbrengen met betaalbare en degelijke kleding die je geen rib uit het lijf kosten. Wat dacht je van een duurzame grijze jeans van Koko Noko jongens? En dit in combinatie met een casual t-shirt of polo? Of ga je toch liever voor dat wit hemdje? Gooi hieronder een hippe sneaker en sowieso is jouw boy de ster van de schoolpoort.

En nu we toch bezig zijn, geven we je nog graag een extra tip mee. Met uitzondering van jouw vakantie in het mondaine Saint-Tropez is het uiteraard nooit, en we herhalen, nooit de bedoeling om aan ‘twinning‘ te doen. Hoewel je bij twinning laat zien als vader dat je aandacht hebt gestoken in het zoeken van een outfit, is het niet altijd een voordeel om identiek gekleed door het leven te gaan. Oké, de alleenstaande mama’s aan de schoolpoort vinden dit ongetwijfeld schattig maar of ook jouw bijslaap kan lachen met deze extra vrouwelijke aandacht kunnen we moeilijk inschatten. Onze mening? Of je zoon kleedt zich als een volwassene, of jij ziet eruit als een kind en dat laatste is, tja, het laatste wat we willen, niet?

Misschien wat jammer voor de naar bevestiging zoekende papa’s die dan niet de aandacht van de klasgenoten hun mama’s trekken, maar het geluk ligt toch gewoon thuis, nietwaar?

Foto’s: Instagram

 

 

 

 

You May Also Like

Tournée Minérale: Zo ben jij klaar voor een maand zonder alcohol

Februari is traditioneel de maand van Tournée Minérale®. Dit initiatief van De Druglijn daagt ...

ThinkPad™ Z-serie introduceert een nieuw uiterlijk voor het iconische merk

Lenovo™ kondigt met veel plezier een nieuwe serie ThinkPad-laptops aan met verbluffende, vooruitstrevende designs ...

Auto importeren? Geen slecht plan!

Lang Leve Europa!  Een grenzenloos Europa? Top! Dan moet het importeren van een auto ...