Corona krijgt knappe danseres Kelly niet klein

De evenementensector bloedt. Evenementen worden afgelast, mensen missen hun hobby, kunnen hun passie niet uitoefenen of erger, zitten nu zonder werk. Corona (of is het onze regering?) is dan ook een venijnig beestje. Over beestjes gesproken, wij gingen op zoek naar mensen die erdoor getroffen zijn en kwamen uit bij dit knap beestje, Kelly, en danseres van het betere harde werk. Terwijl in normale omstandigheden de muizen op tafel dansen daar ze veel van huis is, danst ze dezer dagen gewoon zelf op tafel. Noem het voorbereiden en klaar zijn voor dat moment ze haar zwoele heupbewegingen terug mag etaleren.  

Dag Kelly, voor zij die je niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?

Spontaan, eerlijk, ongeduldig, flapuit en perfectionist

Dat belooft een spontaan interview te worden dan! Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Vooral met paarden, wat al een hobby is sinds mijn 8 jaar. Ik leer paarden op en breng ze uit op wedstrijden bij jonge paarden en voor de rest doe ik af en toe fotoshoots aangezien alle events stilliggen en we helaas niet kunnen gaan dansen.

Danseres, het woord is eruit. Wat wil je ermee bereiken?
Mijn grootste droom is om te kunnen dansen op grote hardstyle-feesten in binnen- en buitenland. Die muziek voel ik echt. Overal waar ik ben luister ik naar die muziekstijl. In de auto, douche, aan het zwembad…(tot grote ergernis van mijn buren)

Petje op 45°, stampen alsof je leven ervan afhangt en ergernis laten passeren zou ik je buren adviseren. Wat is je leukste of meest memorabele dansoptreden?

Reverze 2019! Ik mocht hier één rondje meedansen als verjaardagscadeau tijdens de set van men favoriete hardstyle-dj Headhunterz. Een ervaring die ik nooit zal vergeten. Duizenden mensen die voor jouw neus de tijd van hun leven hebben en dan nog eens in een vol Sportpaleis ook!

De evenementensector heeft het erg zwaar nu, hoe ga jij ermee om? Hoe overleef je?
Tjah, hoe ga ik ermee om? Vooral in de weekends valt me dit heel erg zwaar. Vooral omdat je dan nu ’s avonds in de zetel zit terwijl je jezelf normaal gezien klaarmaakt om lekker te gaan dansen. Je favoriete collega’s te zien, een lekker cavaatje te drinken. Ik mis het enorm!


Gelukkig heb je nog sociale media om met mensen in contact te blijven, hoe belangrijk is dit voor je?
Social media is toch wel vrij belangrijk voor me aangezien ik ook mijn eigen bedrijf heb waar ik enorm trots op ben en wat ik ook wil delen met de wereld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Van den Brande (@kellytje_dancer) op

Als we je binnen 5 jaar terug zouden zien, waar zou dan willen staan?
Nog steeds op het podium!?

En de liefde, een onderwerp waar je tot nu toe erg stil over was?
Stil…zoals gewoonlijk!

En valt je dit zwaar of ben je niet echt hard op zoek?
Ik ben wel iemand die graag op zichzelf is dus missen doe ik het niet echt.

Hoe ben je te verleiden?
Cava?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Van den Brande (@kellytje_dancer) op

Bon, mannen in twee rijen richting Tielen en met een woordenboek Kempisch, want geloof ons, sappiger kan je het niet maken! Soit, voor we ‘vut’ gaan, wat wil je zeker nog kwijt?
Dat ik eigenlijk ondanks de Corona-tegenslag wel kan zeggen dat ik een gelukkig persoon ben. Ik heb prachtige vriendinnen waar ik al enorm veel aan gehad heb, leuke paarden waarmee ik mag samenwerken EN we zijn gezond ! Dat is het belangrijkste!

Voilà! Voor we afsluiten, nog snel een vluggertje?
Heb jij cava bij?

Euh…kalm Kelly, het is niet om de horizontale Tango te dansen, wel om deze vragen te beantwoorden!
Start!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Van den Brande (@kellytje_dancer) op

Het duurste item in mijn kleerkast is…Zijn mijn danskostuums
Mijn favoriete designermerk is…G-star
Mijn favoriete reisbestemming is…Zakynthos
Mijn favoriete stad is… Madrid
Bikini of lingerie? Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Mooi dom dan maar

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Van den Brande (@kellytje_dancer) op

Geld is voor mij… Noodzakelijk
My ultimate crush is…Hugo uit de serie Toy Boy
Ik voel me het meest sexy als ik…Op het podium sta met m’n coole kostuums
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn lenzen indoen, anders zie ik niet waar ik loop
Als ik de lotto win dan…Zou ik eens goed op reis gaan veel nieuwe kostuums kopen
Ochtend- of avondseks? Avond

We dachten al wel dat je een avondmens was! Bedankt voor je tijd en we zien en spreken elkaar zeker nog! Wij blijven het zeker volgen (en dat kan uiteraard op Instagram).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Van den Brande (@kellytje_dancer) op

Cover: Daniyar Cacitti

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes LXXIII (73): Nele Eyskens

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Corona houdt muzikant-componist Gert Keunen niet tegen (Interview)

Corona doet wat met een mens… Als muzikant-componist maak je dan nieuwe muziek. Ook ...

Vlaamse Pareltjes LXXII (72): Renee Bahbout

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...