MenStyle geurtip: Jimmy Choo Man Aqua

Een zomers briesje 

Parfums? Onze kast puilt uit maar dat neemt niet weg dat we er altijd nog eentje kunnen bijpleuren. Eén van onze favoriete merken? Jimmy Choo die sinds 2014 iconische collectie herenparfums van het gelijknamige lederwarenmerk hebben. Zo is er de Jimmy Choo Man, de Jimmy Choo Man Intense en de Jimmy Choo Man Blue. Tot nu…

Want in 2022 breidt het gamma Jimmy Choo Man uit met een nieuw parfum: Jimmy Choo Man Aqua. Deze stralende en energieke geur is geïnspireerd op een ultramannelijke, elegante zeebries en voegt een volkomen nieuw en gedurfd hoofd- stuk toe aan de saga van Jimmy Choo Man.

Jimmy Choo Man Aqua is een houtachtige en mariene eau de toilette die ons meevoert naar een stimulerende locatie: de vloedlijn. Deze creatie van parfumeurs Paul Guerlain en Julien Rasquinet is even onstuimig als het schuim op de golven, even fris als een jodiumrijke bries en even verkwikkend als een voormiddag surfen.

Jimmy Choo Man Aqua toont met een erg herkenbare flacon dat het deel uitmaakt van de collectie Jimmy Choo Man, al hult die zich ditmaal wel in de kleuren van de vloedlijn, een wenk naar de geur zelf. Zowel op de dop als op het flaconlichaam zetten blauwe oceaantinten de toon. Opvallende Jimmy Choo-codes, zoals de subtiel geciseleerde, zilverkleurige details op de schouderpartij van de flacon. De textuur van de dop hint dan weer op de materialen die het merk gebruikt voor zijn lederwaren.

De houtachtige oceaangeur Jimmy Choo Man Aqua werd subtiel opgebouwd rond een klassieke, viriele fougère van de hand van Paul Guerlain en Julien Rasquinet. De geur is een stoutmoedige en tegelijk elegante ode aan de expressieve en unieke akkoorden van de oceaan.

In de ouverture surft de kruidige zoetheid van kardemom mee op een sprankelende golf van grapefruit. Daarna volgt een duik in een verkwikkend hart: geranium en muskaatsalie ver- vloeien met een marien akkoord dat de kwintessens vormt van Jimmy Choo Man Aqua. In de basis knipoogt een perfect gedoseerd akkoord van patchoeli en amber naar de zee dankzij een originele toets van mos met accenten van jodiumzout.

In de reclamecampagne van Jimmy Choo Man Aqua zien we Marlon Teixeira, Braziliaans model en eerder al het gezicht van diverse campagnes voor Jimmy Choo Man. Marlon Teixeira, zelf gek op surfen, geeft feilloos gestalte aan de ambitie en de bravoure van Jimmy Choo Man Aqua.

Dankzij de verkwikkende frisheid van oceaanakkoorden is Jimmy Choo Man Aqua niet alleen een creatie die pure vitaliteit ademt, maar ook de nieuwe olfactorische vertolking van gedurfde en elegante mannelijkheid.

Jimmy Choo Man Aqua is verkrijgbaar vanaf 31 mei 2022, exclusief bij IPXL BE en de betere zelfstandige parfumerieën. Richtprijs? 
– 100 ml: 85€
– 50 ml: 62€
– 30 ml : 45€

You May Also Like

Hoe reclame altijd zou moeten zijn… (Video)

Gaat zitten en relax… Ken je het? Het is 10u zaterdagmorgen en er is ...

Bang & Olufsen en Ader Error gaan voor heerlijke collab

Bang & Olufsen en ADER ERROR zijn verheugd om een ​​limited edition samenwerking aan ...

Jacob & Co komt met horloge voor echte grootgrondbezitters

Na ‘The Godfather, nu de ‘Monopoly’-serie Wie een Jacob & Co in zijn horlogekast ...