Netflix komt met uniek kijkje in het leven van J.Lo

Uit het tweede deel van haar leven

Als er één vamp is waar wij al sinds onze tienerjaren een crush op hebben, dan is jet Jennifer Lopez wel. Het is voor ons dan ook een mooie verrassing om te horen dat J.Lo een eigen film, ‘Halftime‘ op Netflix krijgt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Zo geeft ‘Halftime‘ een bijzonder kijkje in het leven en de carrière van Jennifer Lopez, en onthult het enorme doorzettingsvermogen en de vastberadenheid van de artiest. De film legt de focus op het tweede deel van haar leven, waarin ze haar ontwikkeling als Latina, moeder en artiest blootlegt. Ze neemt het heft in eigen handen in haar carrière en gebruikt daarbij haar stem voor een hoger doel.

Hier is de trailer…

You May Also Like

Billie Eilish schittert in Britse Vogue

Alles waar ze eerder tegen was…  Is het volwassen worden? Is het een stijlbreuk ...