Knap ding Nisa Van Baelen heeft de stoutste dromen

De meeste dromen zijn bedrog…maar als ik wakker word, dan droom ik nog. Neen, niet Marco Borsato maar Nisa Van Baelen zou zo maar eens binnenkort elke dag wakker kunnen worden. Deze ambitieuze meid uit Tessenderlo heeft de stoutste dromen en spreekt ze ook uit! Het leven is aan de durvers, en wij legden dit ‘durfalletje’ even op de rooster.

Hallo Knapperd, Stel je kort eens even voor?
Ik ben Nisa Van Baelen, ben 18 jaar. Ik ga op het moment nog naar school en volg kleuteronderwijs. Ik werk als hostess in de discotheek versuz. Hier ben ik Grey Goose-meisje. Ook ben in veel bezig met dansen. Ik heb 5 jaar bij Studio 100 gedanst en nu bij Fabric Magic. Ik heb dus al tal van kansen gekregen om met grote artiesten op een podium te staan. Natuurlijk ben ik ook veel bezig met modellenwerk. Fotoshoots, modeshows,… Ik doe het allemaal enorm graag.

Wij kennen je als deelnemer van Miss Fashion, waarom heb je hieraan deelgenomen?
Waarom ik deel heb genomen aan Miss Fashion is omdat ik een nieuwe uitdaging wilde aan gaan. Een fotograaf waar ik een fotoshoot mee had, zei me dat ik mij moest inschrijven voor Miss Fashion, ik paste in het perfecte plaatje wist hij mij te vertellen. Achteraf heb ik dat ook gedaan, zo ben ik aan het avontuur begonnen.

Wat heb je eruit gehaald?
Ik heb al tal van leuke shoots en samenwerkingen mogen doen. Het leukste vond ik dan toch de modeshow en fotoshoot van Jacobs mode. Dit is een kledingwinkel die gelegen is in Ham. Ik heb hier samen met een professioneel mannelijk model een fotoshoot mogen doen voor de uitnodigingen van de fotoshoot. Achter af heb ik dan met top mannequins het podium mogen delen tijdens de modeshow. Dit was echt een super leuke ervaring.

Wat zijn je verdere ambities in het modellenland? Wat is de ultieme droom?
Natuurlijk wil ik nog verder geraken als model. Elke uitdaging die op mijn pad komt die grijp ik met beide handen. Een buitenlandse modellen carrière zie ik zeker en vast wel zitten.

Je bent aanwezig op sociale media…steek je er veel tijd in?
Aan Instagram besteed ik heel veel tijd.

Waarom moeten we je volgen?
Ik probeer mijn Instagram zo veel mogelijk up-to-date te houden. Soms kunnen mensen ook leuke acties krijgen bij mij in samenwerking met sommige brands. Leuke foto’s zullen er ook zeker en vast geplaatst worden. Dus het is zeker de moeite om mij te volgen!

Voel je jezelf influencer? Of wil je jezelf profileren als?
Natuurlijk zie ik hier de mogelijk als influencer zeker zitten. Ik heb al met toffe merken mogen samenwerken en hoop dat dit naar de toekomst toe nog gaat groeien. Ik vind het ook super leuk om te doen!

Als we je binnen een jaar terug mogen interviewen, waar zou je in je stoutste dromen dan staan?
Als ik heel groot mag dromen over waar ik binnen een jaar zou staan dan wil ik toch dat mijn buitenlands carrière als model al wat is beginnen te groeien en dat mijn Instagram een boost heeft gekregen en dat werk als influencer erin zit.  Zoals ik al zei zal ik alles wat op mijn pad komt met mijn beide handen grijpen!

Als we je dan uitnodigen voor een hapje en/of een stapje, waar zou dat dan zijn?
Ik heb verschillende favoriete eetadresjes zoals Tomatto, dit is een Italiaans restaurant in Tessenderlo, in het dorp waar ik woon.  Als ik eens een stapje in de wereld wil zetten dan is het toch meestal in Versuz. Dit is mijn favoriete plek om uit te gaan.

Voor we afsluiten, gaan we nog voor een vlugge vragenronde…
Ok! Shoot!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Momenteel mijn een kleedje van Michael Kors. Maar een handtas van Louis Vuitton zit er zeker aan te komen! (lacht)
Mijn favoriet designermerk is…Ik heb niet één favoriet designermerk maar toch wel één van mijn favorieten is Louis Vuitton.
Mijn favoriete stad is…Ik ben net naar Parijs geweest en dit vond ik een super mooie en romantische stad. Hier wil ik zeker nog eens naar toe gaan.
Bikini of lingerie? Dan kies ik toch voor lingerie.
Ik voel mij het meest sexy als ik…
Lingerie aanheb of als ik helemaal opgetut ben voor uit te gaan.

Nog iets dat je ons nog wil meegeven aan onze lezers?
Dikke kus Nisa

OK! Die nemen we heel graag aan! Bedankt voor je tijd en maak je dromen waar! Wij blijven het volgen via Instagram.

Credits:
– Fred Loosen
– Gunther Frans

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes LXXI (71): Yinte Geyskens

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Lauranne Mertens, letterlijk en figuurlijk BAM!

Naar aanleiding van onze vraag of er nog ‘vergeten’ Pareltjes in onze Vlaamse klei ...

Heerlijk ontwaken met ‘Islander’ Lisa Moerman

Goeiemorgen… Het is nogal een deugnietje die Lisa. De knapperd die we na haar ...