Deze zomer vliegen wij met de Flynano!

Zon- of wintermens? Geen twijfel mogelijk, doe mij de zon maar! En met dit speeltje kan de volgende zomer er niet snel genoeg aankomen.

De vliegende jetski

Beschouw de FlyNano gerust als een soort van vliegende jetski. Dit Finse toestel is bovendien nog elektrisch aangedreven ook, waardoor je het milieu niet belast, mooi meegenomen. Volgens de makers is het besturen van dit vliegende hebbeding een fluitje van een cent. Bovendien hangt de FlyNano stabiel in de lucht en heb je er geen enkel brevet voor nodig. Instappen en vliegen dus.

De topsnelheid van de FlyNano? Een goede 120 km/uur, sowieso moet je minstens 90 km/uur halen om in de lucht te geraken. Niet voor angsthazen dus. Op het water is dit trouwens redelijk indrukwekkend deze snelheid.

Wat zoveel leutigheid moet kosten? Best wel wat! Reken toch maar op een dikke 80.000 euro voor het topmodel, dus lang niet voor iedereen weggelegd.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Abarth lanceert draagbare ‘performance’ kleding

Voor echte sportievelingen… Stijl en prestaties, de waarden die het DNA van Abarth vormen, ...

Het gemak van wijn kopen in de online webshop

Tegenwoordig is alles wel online te bestellen. Van de dagelijkse boodschappen tot een volledig ...

Tournée Minérale: Zo ben jij klaar voor een maand zonder alcohol

Februari is traditioneel de maand van Tournée Minérale®. Dit initiatief van De Druglijn daagt ...