Luna Stevens: “Ik wil mensen inspireren zich goed te voelen in hun lichaam” (Interview)

Eén van de Vlaamse schoonheden die al sinds het bestaan van MenStyle, en in ons vorig leven Whatmatters, meegaat is de knappe welgevormde en immer sympathieke Luna Stevens. In de bijna zeven jaar we bezig zijn hebben we ze kunnen zien uitgroeien van een knappe dansende hinde in Jupiler-pakje tot een knap model en onderneemster. Zo heeft ze haar eigen label, ‘Moon by Luna’, met mooi en vooral swimwear en lingerie voor de zelfzekere vrouw. Maar er is meer… wat dan? Dat hoor je van haarzelf. Wij zochten de ravissante blondine op en dit was het relaas…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Hoi Luna, lang geleden! Dan is de eerste vraag natuurlijk… hoe gaat het écht met u?
Wanneer we het hebben over de Corona-situatie zijn sommige dagen beter dan andere. Natuurlijk vind ik het jammer om het nachtleven en dus ook Versuz weer gesloten te zien. Voor mij betekent dat naast minder fun ook minder werk. Gelukkig heb ik mijn handen meer dan vol met Moon en ben ik daarnaast begonnen met DJ lessen, wat ik echt super leuk vind!

Dus binnenkort mogen we setjes verwachten in Versuz? Wij kijken er al naar uit. Kijk je ook uit naar de feestdagen in deze toch wel barre periode?
De feestdagen zijn altijd een periode om enorm naar uit te kijken. En dat is dit  jaar niet anders!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

That’s the spirit! Je liet je label ‘Moon’ al even vallen… hoe vlot het daarmee?
Heel goed! Het is enorm druk tijdens de eindejaarsperiode. Ik lanceer volgende week Moon Midnight, een feestelijke kleding collectie. Dat is best spannend  want tot nu toe waren de collecties enkel gevuld met lingerie en swimwear. Sinds deze week is mijn Moon Calendar 2022 ook online.

Ow, vergeet de scheurkalender met mopjes, dit is wat elke man in huis of op zijn bureau moet hebben hangen. Wat mogen we verwachten?
De kalender zal een tikkeltje explicieter zijn dan de kalender van vorig jaar. Verwacht je aan een kalender met ongecensureerde artistieke naaktfotoʼs. 

Ik voel mij goed in mijn lichaam en ik wil graag andere mensen inspireren om dat ook te zijn. (Wo)men empowerment! 

Ow! Hoe was het dan om meer van Luna, zijnde iets explicieter, te laten zien?
Ik vind het super leuk om zoʼn kalender te maken! Hopelijk kan je dat zien aan  het resultaat. Ik sta graag voor de camera en voel me comfortabel bij mijn fotografe, Elien (@elienjansen). We maken samen echt leuke content.

Ik voel mij goed in mijn lichaam en ik wil graag andere mensen inspireren om dat ook te zijn. (Wo)men empowerment!  

Nu je dit stapje verder bent gegaan, ben je, of overweeg je ook actief op OnlyFans te gaan? Waarom wel, waarom niet?
Ik ben niet actief op OnlyFans maar het intrigeert me wel. Eerlijk gezegd vind ik het jammer dat er zoʼn stigma aanhangt. Instagram is een hebberig platform. Ze houdt alle winst uit reclame voor zichzelf en deelt niets met de content creators, die voor zichzelf moeten zorgen via deals en dergelijke terwijl ze nochtans de motor van het platform zijn.  

Op platformen zoals OnlyFans of Patreon word je als content creator rechtstreeks beloond door jouw fans voor jouw inspanning. Dat is op zich een eerlijk en prachtig model, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Ga vooral verder…
Daarnaast vind ik het natuurlijk ook jammer dat Instagram mijn content steeds verwijderd wanneer zij vinden dat die te expliciet is (haha). Ik zou dus liegen  als ik zou zeggen dat OnlyFans mijn gedachte nog niet gepasseerd is!

We voelen iets komen… maar voor wat nog komt, wat wens je jezelf toe voor 2022?
Ik wens mezelf een ambitieus jaar toe met veel nieuwe Moon projecten, nieuwe realisaties en hopelijk terug snel ambassadrice bij Versuz.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

We wensen het mee! Voor we afsluiten, nog snel een vluggertje?
Chance dat ik weet waarover dat gaat! Dus shoot!

Bikini of Lingerie? Bikini.
Mijn favoriete designer is… Balenciaga.
Oud op nieuw vier ik in… Dubai.
Ik word helemaal wild van… pasta.
Wat niemand over mij weet is… dat ik tegelijkertijd gek ben op en allergisch ben aan appels. Af en toe kan ik het niet laten om er eentje te eten, wetende dat mijn keel volledig opzwelt en alles begint te jeuken. lol!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

En nu de allerlaatste vraag… wat wil je zeker nog kwijt?
De voorbije twee jaren waren moeilijk voor iedereen. Ik wens alle lezers oprecht het allerbeste toe in deze moeilijke tijden. Hopelijk vind iedereen wat liefde, vriendschap en een sprankeltje hoop tijdens de feestdagen. ‘Be good to one another!’

Mooier kunnen we niet afsluiten! Bedankt voor je kostbare tijd en heel veel succes met de kalender, collectie en alles wat je verder nog onderneemt! Uiteraard blijven wij het met grote ogen volgen!

Oh ja, wil je de kalender zelf graag hebben? Klik dan HIER!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Cover: Luna Stevens/Elien Jansen

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes Deel X: Charro Pyl

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Deze ‘Rich Kid of the Internet’ mag er wel wezen

Daddy’s girl… Of geld gelukkig maakt? Laten we stellen dat het het leven best ...