Fris het bos in met DSQUARED2 WOOD ORIGINAL

WOOD ORIGINAL, de nieuwe geur voor hem

DSQUARED2, opgericht door de tweelingbroers Dean en Dan Caten, staat gekend voor zijn edgy mix van de broers hun Canadese roots, verfijnde Italiaanse stijl en sensualiteit. De collecties zijn een combinatie van twee uitersten: sportief en glamourous, laidback en extravagant. Zo ook de WOOD geuren, die de liefde voor hun vaderland Canada weerspiegelen.

Na verschillende geslaagde Dsquared2 WOOD duo lanceringen, is de nieuwe WOOD ORIGINAL de eerste Dsquared2 eau de parfum voor hem. Een intens parfum voor de man vrij van geest, krachtig en intens  dat gebaseerd is op de elementen van de natuur. In de top de natuurlijke en geruststellende noten van viooltjes, de frisheid van een aqua akkoord en de kruidige accenten van kardemon uit Guatemala. Het karakter van het parfum wordt gevormd door een hart van de hout bestaande uit cederhout, zilverspar en Haïtiaanse vetiver.

De geur heeft een finish van musk, Indonesische patchouli en sensuele amber.

 

De flacon & verpakking

De flacon volgt het design van de andere WOOD geuren, maar deze is gemaakt van melkglas. De unieke cap is gemaakt van de hoogste kwaliteit esdoornhout en heeft een magnetische sluiting. De verpakking is elegant en voorzien van een esdoornblad, dat symbool staat voor de Canadese natuur. Dit herkenbare trademark van de Dsquared2 fashion staat garant voor kwaliteit, onderzoek en innovatie.

DSQUARED2 WOOD ORIGINAL is vanaf nu verkrijgbaar bij jouw luxe parfumerie in de buurt.

Cover: A Luxury Approach PR

 

 

You May Also Like

MenStyle on Tour: Bowers & Wilkins

Hey Jens, goesting in een tripje met Bowers & Wilkins? Mijn aandacht was direct ...

Goede voornemens 2020: Hou alles op orde met deze tips!

Goede voornemens 2020: Hou alles op orde met deze tips! Geordend het nieuwe jaar ...

Opnieuw leven in de brouwerij met summer BREW

Een nieuwe zomer-hotspot tussen de brouwketels van een ‘Bolleke De Koninck De bekende pop-up loods ...