Verras je lief met een trip naar New York en een foto op een Time Square-billboard

Een verrassend valentijnsgeschenk? 

New York? Wij bij MenStyle zijn fan en hebben al verschillende keren de Big Apple bezocht. Maar ook tijdens de winter en aanleunend met Valentijn? Dat niet! Wél, we hebben goed nieuws want wil jij komend jaar jouw vriend(in), echtgeno(o)t(e)… niet eens compleet van de sokken blazen met een verbluffend valentijnsgeschenk? Dat is exact wat je doet als je Connections’ ‘New York Big Apple Winter Magic’ boekt.

Wandel samen over Times Square en bewonder jullie foto op een reusachtig billboard dat elk uur gedurende 24 uur voor 15 seconden wordt weergegeven, ga arm in arm op pad met een gids van BENY, geef elkaar een innige kus op de top van Summit ONE Vanderbilt en/of ga een rondje schaatsen op The Rink at Rockefeller Center. Het kan allemaal.

Beleef 5 passionele nachten in één van de door Connections geselecteerde tophotels en boek er ook gelijk die romantische cruise op de Hudson bij: gegarandeerd genieten! Connections zorgt voor de rechtstreekse vluchten, 5 overnachtingen in een geweldig hotel, een unieke code om jouw foto op een Times Square billboard te zien verschijnen voor 24u (elk uur voor 15 seconden), de wandeling met BENY en het ticket voor de Summit ONE Vanderbilt. De liefde laten we aan jullie over!

Enkele romantische tips/adresjes:

1 Een stevig hongertje na je wandeling met Patrick van BENY? Reserveer alvast een tafeltje bij restaurant ‘Rubirosa’ in het uiterst charmante Little Italy.

2 Ga voor een gezellig avondje theater op Broadway. De meest spectaculaire shows worden er voor je opgevoerd. Heerlijk entertainment!

3 Zak weg op je stoel en pik een streepje jazz mee in Dizzy’s Jazz Club. Het zicht op Central Park krijg je er zomaar bij.

4 Vier hoog boven de skyline van New York Valentijn tijdens een verbluffende helikoptervlucht. Een wel heel bijzondere manier om The Big Apple te ontdekken. Soit, benieuwd naar Midtown, downtown of Brooklyn? Tijdens of na de krokusvakantie? Kies en ontdek NY tijdens de winter. Bijzondere momenten verzekerd! Boeken doe je HIER.

En om nog wat extra te overtuigen wat foto’s van onze laatste NY-trip!

Foto’s: MenStyle.be

You May Also Like

Win 5 jaar gratis koffie met dank aan Cantata

Dat is nu eens een mooie eindejaarscadeau  Belgisch koffie- en theeverdeler Cantata zet het ...

'Ghostbuster' voor één dag Mister C. kraakt verlaten ziekenhuis!

Mister C., de man die wij inschakelen als er opdrachten komen waarbij het angstzweet ...

Maurice Lacroix’s aanwezigheid op Only Watch belooft nog groter te worden

Een feest van kleur, transparantie en mechanische bekwaamheid en dat voor een goed doel ...