MenStyle on Tour: Mini Autosalon bij Porsche, Bentley en Lamborghini

Dreamcars spotten…

Geen autosalon dit jaar. Wat voor ons telkens één van de hoogtepunten is in onze jaarplanning wordt dit jaar, net als zoveel andere evenementen, niet gespaard door het coronavirus. Vele merken grijpen toch de kans een autosalon aan hun klanten aan te bieden, zij het in een digitale vorm. Niets mis mee maar de geur van benzine, rubberen banden en nieuw interieur kan je helaas niet digitaal overbrengen.

Gelukkig zijn er een paar merken die wel, zij het volledig Covid-proof, iets aan hun klanten aanbieden. Zo werden we door Porsche Centre Antwerpen uitgenodigd om hun ‘mini-autosalon’ te komen bezoeken. En als je weet dat er bij Porsche Centre Antwerpen ook Bentley en Lamborghini verkocht wordt, weet je dat we op het juiste adres zaten.

Hier alvast een paar sfeerbeelden…
Tip: Scroll zeker door de Instagram voor video’s mét geluid)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Whatmatters (@menstyle.be)

You May Also Like

Breaking: Lewis Hamilton tekent voor Scuderia Ferrari

Op zoek naar wereldtitel nummer acht! Wie begin deze week nog zou verkondigen dat ...

Vlaamse meiden gillen van genot in Tesla in ‘Ludicrous’-mode

Het hoeft niet altijd door jou in de slaapkamer te zijn… Het kan dus ...

Lamborghini Countach uit ‘The Wolf of Wallstreet’ staat te koop

Wie weet ben jij wel de nieuwe Jordan Belfort Een van onze favoriete films? ...