Conor McGregor krijgt er bij rentree flink van langs

Een comeback in mineur 

Ai ai ai… The Notorius had zijn rentree bij de UFC toch lichtjes anders voorgesteld, denken we.  De MMA-legend verloor afgelopen nacht in het zonovergoten Abu Dhabi van de Amerikaan Dustin Poirier met een technische KO. Dustin, zeker geen lieverdje, sloeg McGregor in de tweede ronde vol tegen het canvas.

Hoewel de Ier, en voormalig wereldkampioen in de categorie licht- en vederlicht, zijn pensioen al verschillende keren had aangekondigd, kan hij maar moeilijk afscheid nemen van het MMA-wereldje. En zo stond hij dus zomaar terug in de kooi. Zomaar? Tja, daar de wereldtitel voorlopig op naam staat van Rus Khabib Noermagomedov, stond er afgelopen nacht enkel de eer op het spel. Een eer die ongetwijfeld een kleine deuk heeft gekregen.

Het gevecht zelf zag er nochtans goed uit voor de Ier die in de eerste ronde een paar lichte teasers uitdeelde. Dit was voor Poirier een wake up call want als een gebeten hond sloeg hij keihard terug in de tweede ronde…letterlijk en figuurlijk.

De stand tussen de twee MMA-vechters is nu 1-1 en dat was geen verrassing aldus de zelfverzekerde winnaar die er gelijk aan toevoegde snel een rematch te houden om te bepalen wie nu de echte winnaar tussen de twee is. McGregor zelf voelde zich naar eigen zeggen niet goed op zijn gemak als normaal. “Ik moet dit van me afslaan en weer terugkomen.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Cover: Twitter UFC Europe

You May Also Like

Heidi Klum geeft Duitsers een enorme boost op EK

Boost of boobs? Hebben jullie ook genoten van Portugal – Duitsland gisteren? De Duitsers, ...

BMX-icoon Matthias Dandois heeft een eigen collectie bij Dockers

Vintage BMX cultuur en gemaakt om te bewegen als geen ander Voor negenvoudig flatland ...

Zakdoek van wenende Messi te koop aangeboden voor 1 miljoen dollar

Er zit genetisch materiaal in… aldus de verkoper “Dit is het slechtste en verdrietigste ...