Chevrolet krijgt allerlaatste Corvette C8 ’20 niet verkocht

Geen interesse…

Of met een eindbod van 140.000 dollar (net) iets te weinig.

Een traditie bij GM is dat ze de eerste en laatste geproduceerde auto per jaar nooit verkopen maar wel veilen voor een goed doel. En wetende dat de eerste Chevrolet Corvette nog voor 3 miljoen, ten voordele van het Detroit Children’s Fund, dollar van eigenaar wisselde, waren de verwachtingen hoog gespannen.

Niet dus. Tijdens de veiling van Mecum in Kissimmee 2021 bleek er weinig interesse te zijn in deze Corvette, nochtans een model dat normaal gezien wel heel erg geliefd is bij verzamelaars. De laatste Corvette bouwjaar ’20 is een cabrio-versie met hardtop in Sebring Orange. Verder is hij voorzien van Carbon Flash gespoten buitenspiegels en een Natural Dipped lederen interieur.

Waren het de specs? Speelt de wereldwijde crisis een rol? We hebben geen idee maar met een laatste bod van 140.000 dollar waren ze bij GM niet tevreden en ze rolden het gevaarte terug richting fabriek. Wat er nu met het model, dat in Amerika een vanafprijs heeft van net geen 68.000 dollar, is nog koffiedik kijken.

Is er niemand hier die een goed doel wilt sponsoren? De volledige veiling (paar uur kijkplezier) vind je hieronder. Om ineens naar de Corvette te scrollen, dien je even naar 5u30 min te gaan.


Foto’s: Mecum

You May Also Like

MenStyle Road Test: Citroën ë-Berlingo

Eentje voor het gezin  Het hoeven niet altijd elektrische, snelle luxepaardjes te zijn die ...

Ford GT krijgt nieuwe gelimiteerde speciale reeks

40 stuks… We zien het wel meer, constructeurs van supersportwagens die hun toppertjes in ...

BMW M135i wordt scherper, sneller,… in één woord… beter

Bring it on… Tijd voor een update moeten de ingenieurs in München gedacht hebben ...