Chevrolet krijgt allerlaatste Corvette C8 ’20 niet verkocht

Geen interesse…

Of met een eindbod van 140.000 dollar (net) iets te weinig.

Een traditie bij GM is dat ze de eerste en laatste geproduceerde auto per jaar nooit verkopen maar wel veilen voor een goed doel. En wetende dat de eerste Chevrolet Corvette nog voor 3 miljoen, ten voordele van het Detroit Children’s Fund, dollar van eigenaar wisselde, waren de verwachtingen hoog gespannen.

Niet dus. Tijdens de veiling van Mecum in Kissimmee 2021 bleek er weinig interesse te zijn in deze Corvette, nochtans een model dat normaal gezien wel heel erg geliefd is bij verzamelaars. De laatste Corvette bouwjaar ’20 is een cabrio-versie met hardtop in Sebring Orange. Verder is hij voorzien van Carbon Flash gespoten buitenspiegels en een Natural Dipped lederen interieur.

Waren het de specs? Speelt de wereldwijde crisis een rol? We hebben geen idee maar met een laatste bod van 140.000 dollar waren ze bij GM niet tevreden en ze rolden het gevaarte terug richting fabriek. Wat er nu met het model, dat in Amerika een vanafprijs heeft van net geen 68.000 dollar, is nog koffiedik kijken.

Is er niemand hier die een goed doel wilt sponsoren? De volledige veiling (paar uur kijkplezier) vind je hieronder. Om ineens naar de Corvette te scrollen, dien je even naar 5u30 min te gaan.


Foto’s: Mecum

You May Also Like

MenStyle Road Test: Mercedes-Benz GLC 300 4MATIC AMG-Line

Mercedes-Benz heeft zijn GLC in een nieuw jasje gestoken. Hoewel de GLC nog steeds ...

Beter dan deze Porsche-garage wordt het niet

Met onder andere de 930 Turbo, 911T,  914, 924 Turbo, 964 en 9934 S in ...

Mini Electric mosaert, wanneer automotive & fashion hand in hand gaan

Formidable MINI Belux en het Belgische creatieve label mosaert, waar onder andere Stromae één ...