Ex-wielrenster mag geen ploegleider worden wegens…té pikant

“In wat veur ne wereld leve wij na?”

Het zou zo maar eens een uitspraak van François Backeljau anno 1997 kunnen zijn maar zelfs anno 2021 vallen we nog steil achterover van verbazing van zoveel bekrompenheid. Waarover gaat het?

Nadat afgelopen weken al heel wat te doen was rond Kaat Bollen die ’té sexy’ was om haar job als psycholoog uit te oefenen is het nu de beurt aan de 30-jarige Tara Gins om in het stof te bijten op zoek naar haar droomjob.

De blondine kreeg niet zo lang geleden de kans om na haar professionele carrière als wielrenster aan de slag te gaan als ploegleider bij een mannenteam. Nadat er een mondeling akkoord was om beloften en elite-renners te gaan begeleiden komt de wielerploeg op zijn stappen terug nadat ze van haar een pikante foto ontdekt hebben in een ‘boekje’.

Niet zomaar een boekje natuurlijk, maar wel Playboy, als we onze bronnen mogen aanspreken. Daar waar voor sommigen een shoot in Playboy de weg naar eeuwige roem blijkt te zijn, draait het hier wel anders uit voor Tara.

“Iemand binnen het team had één van de foto’s blijkbaar gezien en had gedreigd om hiermee naar de sponsor te stappen als ze mij als ploegleider zouden nemen. Erg frustrerend! Voor een bloemenmeisje willen ze altijd een zo knap mogelijke dame en liefst nog in een kort rokje, maar voor een hogere functie mag iemand dan blijkbaar niet sexy zijn of is een pikante foto onmiddellijk een probleem”, aldus Tara.

Vraag is natuurlijk of je überhaupt bij zo’n bende kortzichtige mannen wilt werken natuurlijk. Wat ons betreft, een gemiste kans.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)

Cover: Instagram/Steven Wolles

You May Also Like

Disney-fans opgelet, Pocahontas bestaat écht!

Wie speelt er John Smith? Ja, wij bekennen… wij hebben een Disney+-account. Terecht ook ...

Wij kennen de mysterieuze Nederlandse die bij Lando Norris in de smaak viel

Een oude bekende Hoewel oud? Dat is weer iets anders. Soit, voor zij die ...

Nederlands mooiste Sylvana heeft nu ook haar eigen pindakaas

En dat op de Nationale Pindakaasdag Een typisch Hollands product? Naast de Zeeuwse mossel ...