Vlaamse Pareltjes LXXX (80): Maxime Schellekens

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MS (@maximeschellekens)

Vandaag is het de beurt aan Maxime Schellekens, een knappe blondine, influencer, model,… en naast razend knap met een Master ‘Political Sciences & History’ op zak ook nog eens uitermate slim. Met 65.000 volgers, of zowat het equivalent van een volgelopen voetbalstadion van een Europese topclub,  is ze één van Vlaanderens leading ladies mét brains op Instagram.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

You May Also Like

De gelekte sextape van Laura Ponticorvo!?

Hackschandalen, ze komen meer en meer voor. Vorige week kwam er ook weer eentje ...

Amy, opnieuw een Sonck die scoort!

Pa kijkt vol bewondering toe aan de zijlijn… Wie kent er nog Wesley Sonck? ...

Gezocht: 2 modellen om te gaan shooten in Spanje voor Vlaams lingeriemerk Shartelle

Who’s in? Al altijd gedroomd om model te staan in het buitenland? Lingerie “Shartelle” en ...