Adidas en Gucci droppen nieuwe samenwerking

High end fashion en sportswear gaan hier hand in hand 

Het is niet de eerste keer dat Adidas en Gucci de krachten bundelen en daar ze al bewezen hebben complementair en succesvol te zijn doen ze dit gewoon opnieuw. Het resultaat van deze Duitse en Italiaanse samenwerking? Een lente- en zomercollectie zonder de roots van de twee giganten te verloochenen.

 

Zo bestaat de nieuwe collectie uit zowel een kleding- als schoenencollectie. Bij die laatste zien we onder andere de Adidas Gazelle terug, ditmaal in grijze, zwarte, groene en blauwe kleursamenstellingen en uiteraard met de kenmerkend en wereldberoemde Gucci-print.

Verder zien we nog een erg opzichtig trainingsplunje in roze nylon met een kwartrits in het midden van de trainingsvest. Verder zien we ook nog een pak T-shirts, shorts, petten, sportzakken,… en ga zo maar door. Of jij en ik deze zomer in Adidas vs Gucci zullen lopen? De kans is klein want de collectie, door Gucci Creative Director Alessandro Michele getekend, was al uitverkocht nog voor het goed en wel bekend raakte.

You May Also Like

Wat moet je weten over een verlovingsring?

Ga jij op je knieën? Ben je op zoek naar een verlovingsring? Dan ontdek ...

Maserati en Bianchet lanceren collab tijdens GP Monaco Formule E

Maserati MSG Racing verlegt grenzen in stijl en prestaties met Bianchet Aan de vooravond ...