Is deze knappe kunstenares het nieuwe lief van ‘Gelukkigste Mens’ Erik Van Looy?

‘Is’t gebeurd?’

t Is gebeurd‘… fans van ‘De Slimste Mens’ én/of van de immer vrolijke regisseur/presentator Erik Van Looy zullen deze uitspraak zeker kennen. Vandaag echter is het niet het einde van een finaleronde van  ‘De Slimste Mens’ maar misschien eerder het begin van ‘De Gelukkigste Mens’.

Zo geven zowat alle wandelgangen in Antwerpen, en dat zijn er veel in ‘de koekestad’, een lang bewaard publiek geheim prijs. Welk geheim? Wél, dat Erik Van Looy terug ‘van’t straat’ zou zijn en dit met geen onbekende, althans niet voor ons.

Wie is dan de knappe muze die het hart van Erik zou hebben veroverd… of omgekeerd natuurlijk dat kan ook! Wél, de knappe Sarah van der Meiren, een knappe kunstenares, wiens creaties je HIER kan zien, het ex-lief van Axel Daeselaeire en de ravissante meid die we al eens de kleren van het lijf vroegen tijdens een interview zo’n drie jaar geleden.

Dat Erik hiermee zijn goede smaak voor mooie vrouwen nog maar eens etaleert is een feit, kijk anders maar eens naar haar foto’s. Een officiële bevestiging van dit gerucht hebben we nog niet. Toch zouden de twee al enkele maanden een koppel vormen, steken ze hun liefde voor elkaar in het openbaar niet onder stoelen of banken, waren ze samen op het feestje voor de dertigste verjaardag van Lize Feryn en zouden ze samen net een vakantie in Gran Canaria achter de rug hebben.

Soit, niet dat we hier een ‘Dag Allemaal’, ‘Story’ of HLN-primeur willen boycotten maar als de wandelgangen van onze eigen koekenstad ons zoveel toefluisteren en we gewoon nog eens de kans zien om de knappe Sarah, die in het verleden ook al schitterde als P-babe van de maand, nog eens op de cover te zetten, hoeven we dit niet voor ons alleen te houden, toch?

Foto’s: Filip Moerman 

You May Also Like

Wimbledon-winnares ruilt het Heilige gras voor OnlyFans

Game, set en match?  Of Sofya Zhuk een balletje kan slaan? Laat duidelijk zijn ...

De droom voor iedereen die klaar is met een stoffig toetsenbord

Vergeet de etensresten van je voorganger! Dé oplossing is gevonden! Veel mensen hebben een ...

Zusjes Luna en Lenthe Stevens laten zich nogmaals van hun beste kant zien

Hoezo beste kant? Hebben Luna en Lenthe dan een goede en een slechte kant? ...