Heerlijk ontwaken met ‘Islander’ Lisa Moerman

Goeiemorgen…

Het is nogal een deugnietje die Lisa. De knapperd die we na haar Playboy-shoot al eens de kleren van het lijf vroegen nadat we ze ook al eens eerder aan de tand voelde over haar ‘dirty’ kantje is in een paar jaar uitgegroeid van een timide onzeker meisje naar een geweldig mooie en zelfzekere vrouw.

Dat hebben we ook al kunnen ontdekken als één van de kandidaten in de tweede reeks van Love Island waar ze, helaas, zonder een liefdesmatch terug richting West-Vlaanderen moest vertrekken. Straf wel, want kijk eens hier naar één van haar laatst geposte foto’s op Instagram? Zou je hier niet naast willen wakker worden?

You May Also Like

Gevoelige Marisa Papen geniet van Hawaï

Ze heeft nochtans een olifantenhuid… Figuurlijk uiteraard want als je weet welke bagger Marisa ...

Sarah, het lief van Axel Daeseleire, heeft niet veel nodig op vakantie

Axel Daeseleire hoeft geen grote zware koffers mee te sleuren Wie ons al een ...

June Peers, nuchter Vlaams topmodel met tonnen ambities (Interview)

Niet COVID-19, wel door een topmodel heeft Antwerpen alle reden om zich vandaag het ...