Heerlijk ontwaken met ‘Islander’ Lisa Moerman

Goeiemorgen…

Het is nogal een deugnietje die Lisa. De knapperd die we na haar Playboy-shoot al eens de kleren van het lijf vroegen nadat we ze ook al eens eerder aan de tand voelde over haar ‘dirty’ kantje is in een paar jaar uitgegroeid van een timide onzeker meisje naar een geweldig mooie en zelfzekere vrouw.

Dat hebben we ook al kunnen ontdekken als één van de kandidaten in de tweede reeks van Love Island waar ze, helaas, zonder een liefdesmatch terug richting West-Vlaanderen moest vertrekken. Straf wel, want kijk eens hier naar één van haar laatst geposte foto’s op Instagram? Zou je hier niet naast willen wakker worden?

You May Also Like

Mooierd Marissa Galle zet Jaguar i-Pace in vuur en vlam

Die willen wij ook wel eens een weekje uittesten… Niet dat we knapperd Marissa ...

Pikt Nisa Van Baelen straks het kroontje van Miss Exclusive in? (Interview)

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog doorgaan is ...

Sarah van der Meiren, het lief van Axel Daeselaeire, is ons niet onbekend…

Toegegeven…wij wisten het al een tijdje… Maar omdat wij geen primeur-jagers zijn waar andere ...