Heerlijk ontwaken met ‘Islander’ Lisa Moerman

Goeiemorgen…

Het is nogal een deugnietje die Lisa. De knapperd die we na haar Playboy-shoot al eens de kleren van het lijf vroegen nadat we ze ook al eens eerder aan de tand voelde over haar ‘dirty’ kantje is in een paar jaar uitgegroeid van een timide onzeker meisje naar een geweldig mooie en zelfzekere vrouw.

Dat hebben we ook al kunnen ontdekken als één van de kandidaten in de tweede reeks van Love Island waar ze, helaas, zonder een liefdesmatch terug richting West-Vlaanderen moest vertrekken. Straf wel, want kijk eens hier naar één van haar laatst geposte foto’s op Instagram? Zou je hier niet naast willen wakker worden?

You May Also Like

Jutta Leerdam doet schaatsbaan smelten met miljoenen bekeken video

Hier willen we wel eens een Elfstedentocht mee doen Toegegeven… het is ongeveer 25 ...

Gezocht: 2 modellen om te gaan shooten in Spanje voor Vlaams lingeriemerk Shartelle

Who’s in? Al altijd gedroomd om model te staan in het buitenland? Lingerie “Shartelle” en ...

Hoe zou het zijn met de knappe ‘Love Islander’ Rowéna? (Interview)

Een dikke drie jaar geleden mochten we voor het eerst de knappe Nederlandse Rowéna ...