Wij vroegen Playboy-covermodel Lisa Moerman de kleren van het lijf

En neem dat gerust letterlijk! Als er één model alle aandacht heeft opgeëist afgelopen weken, dan was het Lisa Moerman wel. Ze werd de eerste Vlaamse sinds lang die de cover van ’s werelds bekendste en stijlvolle blootblad mocht sieren. Wij hebben het geluk de knapperd al langer te kennen en het was voor ons dan ook een koud kunstje deze warmbloedige blondine de kleren van het lijf te vragen. De foto’s uit Playboy kunnen we jullie, en daarvoor onze excuses, niet tonen, daarvoor verwijzen we jullie graag naar de krantenwinkel en neem daar gerust jullie tijd voor want ongetwijfeld staat daar nog steeds een gigantische rij aan te schuiven om één van de erg gewilde exemplaren te bemachtigen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

Hey Lisa, hoe is het met u?
Goed, ik hou me staand. Een beetje vermoeid door de hoge werkdruk in de zorg, maar daar sleuren we ons wel doorheen!

Voor zij die het inderdaad nog niet wisten, je bent ook zorgkundige in een woon-zorgcentrum wat je in deze periode nog meer een echte heldin maakt! Nu, na ons laatste interview is alles serieus in een stroomversnelling gekomen met als apotheose een cover in Playboy, hoe zijn zij bij u geraakt?
Wel het was zowel mijn droom als die van fotograaf Filip Moerman om ooit een publicatie in Playboy te kunnen bemachtigen. Dus we hebben er alles aan gedaan om hun aandacht te hebben. Met als gevolg dat ze ons als team wilden gebruiken. Heel fijn moment! En dan nog wel voor de cover! Het kon niet beter voor ons!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

Maarten, de hoofdredacteur, kennen we! Wij zaten er ooit een paar dagen mee in Marbella! Hij weet mooi ‘merchandise’ wel te appreciëren. Hoe waren de reacties op jouw publicatie?
Ik heb al heel veel leuke en lieve reacties gekregen, van zowel mensen die dicht bij me staan als mensen die ik totaal niet ken. Dat doet wel deugt! Mensen steunen me ook in het ganse proces.

Dat is tof om te hore. Was de naaktstoot een eenmalig feit? Of wil je hier verder mee gaan? Een eigen Onlyfans-account bijvoorbeeld?
Neen, dat was absoluut eenmalig! Ik heb iets te veel zelfrespect om me een OnlyFans aan te maken! Mijn foto’s zijn een volledig ander concept! Ik wil niet vulgair overkomen en mijn shots moeten eerder als kunst overkomen dan lust voor mannen. Buiten de foto’s in Playboy ga je nergens anders ongecensureerde foto’s van me vinden! Dat wil ik niet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

Wat is nu het volgende op jouw bucket list?
Tezien wat voor opdrachten ik binnen krijg. Ik neem alles van dag op dag. Ik heb wel het populairste mannenblad al te pakken dus het word moeilijk om dat te overtreffen maar ik blijf vooruit gaan en ik neem alles mee wat op mijn pad komt!

Ook mannen? Ongetwijfeld wordt jouw DM er nu mee overspoeld! Wat zijn zowat de leukste en welke de minder leuke berichtjes?
Het is fijn als je foto’s krijgt van een aangekochte playboy en als ze vragen om deze te signeren. Dat is wel super sympathiek! Minder leuk zijn dick pics, maar dat was ook al voor playboy. Dat is meteen een afknapper! Sorry boys!

Je hebt dus een goed beeld wat de gemiddelde penislengte is in Vlaanderen…
Euh, gene stoef!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

Maar de vraag die op elke mans lippen ligt…ben je nog steeds single? Of heb je iemand ‘in the picture’?
Jammer genoeg heb ik hem nog altijd niet tegen gekomen! Ik ben lang opzoek geweest maar ik heb de moed wat verloren naar de ware. Ik laat het nu gewoon op me afkomen! Ik forceer niets! Maar ik hoop stilletjes toch dat het niet lang meer duurt tot ik hem tegen het lijf loop.

Wie of wat is voor jou dan de ideale man?
Romantisch en empathisch! En ik vind een verzorgd baardje nog altijd zoooo aantrekkelijk! Ook mag die wat dominant zijn. Ik ben nog steeds opzoek naar de ideale man maar die kruist mijn pad maar niet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

Geduld! Ongetwijfeld komt hij onverwacht toch langs! Heb je ook een guilty pleasure?Overal online mijn winkelwagentje vullen, maar nooit iets bestellen

??Haha! Lekker goedkoop! Voor we afsluiten…nog snel een vluggertje?
Die ken ik! Vuur maar af!

Spanje/Griekenland? Spanje off course
De Mol of Expeditie Robinson? Expeditie Robinson
Size does/doesn’t matter? Size does matter ??‍♀️

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

BMW/Audi/…? Mercedes
Hond/Kat/…? Papegaai (wie mij volgt kent ongetwijfeld mijn ara)
Frietjes/Pizza? Frietjes
Favoriete film aller tijden…Blue Lagoon 1980
Ik kan niet weerstaan aan…Mannen met een baardje in hemdjes. Ook mogen die wel wat pit hebben.?Je moet eens weten hoe wij hier zitten…baardje én hemdje! Soit, voor we het thuisfront op ons dak krijgen gaan we hier afsluiten! Bedankt voor de kostbare tijd in voor jou een heel drukke periode! Wij blijven fans van het eerste uur en blijven je ongetwijfeld dagelijks volgen! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

Cover: Instagram 

You May Also Like

Caro Van Gorp is Miss Exclusive 2019

En mag met het kroontje twv 28.000 plaatsnemen in een BMW i3 Gisterenavond werd ...

We vliegen het weekend in met knapperd Lotte Feyen

Helemaal in het begin van ons project kwamen we de knappe Lotte Feyen tegen. ...

Vlaamse Pareltjes LXIV (64): Laura Papen

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...