Deze modellen schitteren in de nieuwe Pirelli-kalender

Een mooie reeks muzes 

Het nieuwe jaar komt eraan en dan beginnen de eerste kalenders voor het nieuwe jaar al te verschijnen. Of onze eigenste Luna Stevens ook dit jaar komt met een mooie smaakvolle kalender? Geen idee, we zullen het de Vlaams-Brabantse zelf eens moeten vragen.

Wie er zeker wel met een kalender komt is Pirelli. Ok, de kalender is een pak minder naakt dan een paar jaar geleden maar de namen die de Italiaanse autofabrikant heeft gestrikt zijn wereldtop. Wat dacht je van Emily Ratajkowski, Karlie Kloss, Ashley Graham, Adut Akech, Bella Hadid bijvoorbeeld?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pirelli (@pirelli)

 De editie van 2023 is krijgt de naam Love Letters to the Muse mee en is geschoten door de Australische fotograaf Emma Summerton die op haar beurt de hulp inriep van set-ontwerper Viki Rutsch en kostuumontwerper Amanda Harlech. En zoals de kalender al doet vermoeden worden de modellen omschreven als muzen. Zo zijn (ex-)Victoria’s Secret-modellen Bella Hadid ‘The Sprite’ en Karlie Kloss ‘The Tech Savant’, topmodel Emily Ratajkowski ‘The Writer’, Het Chinese topmodel He Cong ‘The Sage’, Adwoa Aboah ‘The Queen’, plus-side model Ashley Graham ‘The Activist’, Cara Delevingne ‘The Performer’ en Het Zuid-Soedanees-Australische model Adut Akech ‘The Dream Catcher’.

De volledige line-up vind je HIER.

You May Also Like

MenStyle Road Test: Jeep Compass 4xe Trailhawk

MenStyle ging aan de stekker Wie aan Jeep zegt, denkt gelijk aan vrijheid, avontuur, ...

Nieuwe BMW 7-reeks ademt luxe

Eindelijk laat de luxueuze krachtpatser zich zien… We mochten eerder al kennismaken met de ...

MenStyle Valentijnstip: Leer je partner masseren bij Aspria

Valentijn vieren in stijl? Heerlijke locaties (Brussel, Hamburg, Berlijn Hannover, Milaan), de allernieuwste faciliteiten ...