Deze modellen schitteren in de nieuwe Pirelli-kalender

Een mooie reeks muzes 

Het nieuwe jaar komt eraan en dan beginnen de eerste kalenders voor het nieuwe jaar al te verschijnen. Of onze eigenste Luna Stevens ook dit jaar komt met een mooie smaakvolle kalender? Geen idee, we zullen het de Vlaams-Brabantse zelf eens moeten vragen.

Wie er zeker wel met een kalender komt is Pirelli. Ok, de kalender is een pak minder naakt dan een paar jaar geleden maar de namen die de Italiaanse autofabrikant heeft gestrikt zijn wereldtop. Wat dacht je van Emily Ratajkowski, Karlie Kloss, Ashley Graham, Adut Akech, Bella Hadid bijvoorbeeld?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pirelli (@pirelli)

 De editie van 2023 is krijgt de naam Love Letters to the Muse mee en is geschoten door de Australische fotograaf Emma Summerton die op haar beurt de hulp inriep van set-ontwerper Viki Rutsch en kostuumontwerper Amanda Harlech. En zoals de kalender al doet vermoeden worden de modellen omschreven als muzen. Zo zijn (ex-)Victoria’s Secret-modellen Bella Hadid ‘The Sprite’ en Karlie Kloss ‘The Tech Savant’, topmodel Emily Ratajkowski ‘The Writer’, Het Chinese topmodel He Cong ‘The Sage’, Adwoa Aboah ‘The Queen’, plus-side model Ashley Graham ‘The Activist’, Cara Delevingne ‘The Performer’ en Het Zuid-Soedanees-Australische model Adut Akech ‘The Dream Catcher’.

De volledige line-up vind je HIER.

You May Also Like

Ravissante pikante Marissa Galle vertelt ons alles over CES 2020

Naar jaarlijkse traditie… Ooit al gehoord van CES? Wél, zij die ons al een ...

Chevrolet Corvette Stingray Z06: de waanzin nabij

Nog sneller… Geen Corvette zonder een Z06 en dus verwelkomt Chevrolet er dus ook ...

MenStyle On Tour: Autoworld Brussels (Fotoreportage)

Hét museum voor mensen waar benzine door de aderen stroomt Wie nog tot zondag ...