Billie Eilish schittert in Britse Vogue

Alles waar ze eerder tegen was… 

Is het volwassen worden? Is het een stijlbreuk met het verleden? Geen idee maar Billy Eilish zweert de baggy trousers, wijde truien en groen geverfde haren (even) af en let zich verleiden tot een verleidelijke shoot voor de Britse Vogue.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

En als we de reacties en aantal likes op Instagram bekijken is er maar een boodschap: ‘Geslaagd met Grote Onderscheiding.’ Zelf houdt ze het bij de boodschap: “Het gaat erom waar je jezelf goed bij voelt.” Nochtans was de 19-jarige zangeres consequent in haar houding tegenover de voor haar veel te seksistische muziekindustrie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

“Ik wil niet dat de wereld alles over me weet. Dat is ook waarom ik altijd grote en wijde kleren draag. Niemand kan een mening over mijn lichaam hebben, omdat niemand weet wat er onder mijn kleren zit”, liet ze ooit na een campagne voor Calvin Klein optekenen.  “Niemand kan zeggen: ‘Oh, ze is slank of dik, ze heeft een platte kont, ze heeft een dikke kont… gewoon omdat ze het niet weten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Iets wat we nu wel weten met dank aan Vogue. Al blijft ze heel duidelijk in haar boodschap: “Of je nu wel of niet je lichaam en huid laat zien, het mag geen enkel respect van je afnemen… ik vind de foto’s mooi en vond het geweldig om deze shoot te doen. Doe wat je wilt, wanneer je maar wilt. F*cc all the rest!” En wij? Wij zijn blij met deze transformatie, laat dat duidelijk zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Cover: Instagram

You May Also Like

Knapperd Sylvie Meis houdt kersttraditie in ere

Hier kijken we elk jaar reikhalzend naar uit  ‘It’s the most wonderful time of ...

Nederlands mooiste Sylvana heeft nu ook haar eigen pindakaas

En dat op de Nationale Pindakaasdag Een typisch Hollands product? Naast de Zeeuwse mossel ...

Begeerlijke Tatjana Van Dessel is een hit op TikTok

Toen we onlangs op een koude zondagavond naar TV keken en bleven hangen bij Reizen ...