Dit is (verrassend) Eden Hazards nieuwe bolide (video)

Een groene jongen...

Terwijl onze kleine vinnige Rode Duivel met Real Madrid op de groene grasmat van Chelsea FC zich een plaats naar de finale naast Kevin De Bruyne’s Manchester City voetballen, hebben we het even over de auto’s van onze nummer 10. En groen is de gemeenschappelijke factor.

Want naast een (!) Peugeot 207, Audi RS5, BMW X6 M, een Nissan GT-R, een Mercedes SLS AMG, een Mercedes AMG GT-R, een Audi R8 V10, een Range Rover Sport en een Lamborghini Aventador SVJ gaat de brave huisvader van vier kinderen nu voor een bescheiden kleine groene jongen op stroom, de Nissan LEAF.

Hazard: “Als vader moet ik een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. We kunnen heel wat positieve acties ondernemen, zoals kiezen voor een elektrische auto, om ook een positieve impact te hebben op onze aarde en de mensen die erop wonen”.

Hij kon toch ook een snelle en grote Tesla Model X nemen, horen we je denken? Klopt, maar Hazard is ambassadeur voor Nissan België en verdient er waarschijnlijk dan ook een extra winstpremie aan om deze LEAF te promoten. Al belooft hij wel de auto echt te promoten. Wij zijn benieuwd of de LEAF ook naast de andere dikke bakken naast het trainingsveld van Real Madrid zullen staan.

You May Also Like

Huayra R, het ultieme Pagani circuit-beestje

De laatste en de strafste?  De Huayra gaat ondertussen al zo’n dikke tien jaar mee ...

Ex-F1-wereldkampioen Jenson Button lanceert Radford Type 62-2

Een eerbetoon aan de Lotus Type 62 Samen met designer Mark Stubbs en journalist ...

Teslarijders kunnen vanaf nu het geluid van hun auto én hun claxon zelf kiezen

Vanaf nu bestaat er een auto die echt scheten laat… De wet in Noord-Amerika ...