Dit is (verrassend) Eden Hazards nieuwe bolide (video)

Een groene jongen...

Terwijl onze kleine vinnige Rode Duivel met Real Madrid op de groene grasmat van Chelsea FC zich een plaats naar de finale naast Kevin De Bruyne’s Manchester City voetballen, hebben we het even over de auto’s van onze nummer 10. En groen is de gemeenschappelijke factor.

Want naast een (!) Peugeot 207, Audi RS5, BMW X6 M, een Nissan GT-R, een Mercedes SLS AMG, een Mercedes AMG GT-R, een Audi R8 V10, een Range Rover Sport en een Lamborghini Aventador SVJ gaat de brave huisvader van vier kinderen nu voor een bescheiden kleine groene jongen op stroom, de Nissan LEAF.

Hazard: “Als vader moet ik een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. We kunnen heel wat positieve acties ondernemen, zoals kiezen voor een elektrische auto, om ook een positieve impact te hebben op onze aarde en de mensen die erop wonen”.

Hij kon toch ook een snelle en grote Tesla Model X nemen, horen we je denken? Klopt, maar Hazard is ambassadeur voor Nissan België en verdient er waarschijnlijk dan ook een extra winstpremie aan om deze LEAF te promoten. Al belooft hij wel de auto echt te promoten. Wij zijn benieuwd of de LEAF ook naast de andere dikke bakken naast het trainingsveld van Real Madrid zullen staan.

You May Also Like

Roadtrippen na Corona? In een VW ‘e-Bulli’ graag!

Wie van je maten neem je mee?  Het zijn barre tijden. Opgesloten zitten en ...

Abarth 595 Pista krijgt een kleine (geslaagde) update

Een paar extra paardjes én een nieuw kleurtje Als er één wagentje is waarmee ...

Porsche lekt foto’s van Cayenne Cabrio

Een model dat nooit de productie heeft gehaald… De Porsche Cayenne rolt al sinds ...