Dit stalen ros is het hebbedingetje voor echte Cowboys


Jihaa…

Fietsenmerk Cowboy lanceert zijn vierde generatie elektrische fiets, de Cowboy 4 en Cowboy 4 ST, en daar zijn wij, Menstyle, blij om. Niet dat we te lui zijn om zelf te trappen maar aangezien de terrassen komend weekend terug opengaan, zal het ons in ieder geval helpen iets vlotter en in strakke stijl naar huis te bollen. Niet voor niets hebben de Cowboy 4 en Cowboy 4 ST ook het Red Dot Product Design Best Of The Best Award gewonnen.

Vergeet de tijd dat elektrische fietsen enkel voor de uitjes van de seniorenbond zijn, deze elektrische fietsen zijn er dan ook voor de stijlvolle man (of vrouw) met oog voor detail en technisch vernuft. Zo worden de nieuwe modellen geleverd met een geïntegreerde cockpit in de stuurpen, wat steeds in connectie staat met jouw smartphone en wat jou een heleboel bruikbare data oplevert.

Zo heb jij via een gepersonaliseerde app toegang tot een aangepaste navigatie, fitnessstatistieken en kan je online en op elke minuut van jouw traject onder andere de buienradar checken. Meer nog, vergeet smog en andere kleine stofdeeltjes, de app let zowaar op de luchtgezondheid van de gekozen route, waardoor hij naast de snelste ineens ook de gezondste route voorstelt. En dit terwijl jouw smartphone tegelijk ook wordt opgeladen.

Qua design zijn er dus twee varianten, enerzijds de Cowboy 4 en anderzijds de Cowboy 4 ST. Die laatste, waar ST staat voor ‘Step Through’ krijgt als eerste Cowboy-model een lage instap waardoor het ook voor dames en minder flexibele heren een pak eleganter en makkelijker wordt. Ze hadden het evengoed de Cowgirl kunnen noemen natuurlijk. Qua designelementen zijn ze verder identiek met netjes in het stuur weggewerkte remleidingen, handvaten met diamantpatroon, mooi ingewerkte futuristische lampen, strakke wielen,… en ga zo maar door.

Kostprijs? Ongeacht welke versie of kleur (zandbeige, kakigroen of volledig zwart) je kiest, 2.490 euro. De levering is voorzien in september en pre-orderen is vanaf nu mogelijk en doe je HIER.

You May Also Like

LED-verlichting: LED’s think about the future!

Mocht je je lampen thuis nog niet vervangen hebben met duurzamere varianten, shame on ...

Porsche Taycan zet wereldrecord driften voor elektrische wagens neer

We zitten precies in driftmodus… Nadat gisteren de heren van BMW ons even kwamen ...

Dit zijn de fitnesstrends voor 2022

Attitudes, trends en prioriteiten in de fitnesswereld blijven verschuiven Iedereen prioriteit geeft aan zijn ...