Hou een karaoke-avond in… je Tesla

Zotter moet het niet worden…

Dat Elon Musk en zijn kornuiten bij Tesla zotte ideeën heeft, weten we ondertussen al. Het geluid van je claxon kiezen? Voorbijgangers trollen met een klank- en lichtspel? Een Tesla is de ultieme auto voor geeks… en nu misschien nog meer.

Zo lanceerden ze in het Verre Oosten ter ere van Chinees Nieuwjaar een ingebouwde karaoke-functie. Ideaal voor lange ritjes… of de noodzakelijke stopjes aan de Tesla Superchargers. Of de Tesla-karaoke ook naar het Westen komt? De laatste update ondersteunt de functie al maar over de microfoons, die zo’n 168 eurokes kosten, is nog met geen woord gerept.

Soit, wie zingt er wel eens mee in de auto en zou zich hier wel compleet mee willen ‘losgehen’?

You May Also Like

Italiaans raspaard gaat komende zomer topless

Zoals we een knappe Italiaanse wel meer graag hebben, niet?  Terwijl het volop ‘herfst’ ...

MenStyle Roadtest: Toyota GR Yaris

261 pk uit een driepitter Toyota is sinds 2015 terug in het World Rally ...