Wij werden geïnspireerd door knapperd Jill Cnudde

Feel good het weekend in? Wél, als er één iemand is die ons instant gelukkig maakt met haar sociale media dan is het Jill Cnudde wel. Deze knapperd is nog wat zoekende hoe ze al haar creativiteit tot de wereld kan laten komen maar dat ze momenteel al goed bezig is diezelfde wereld te veroveren, kunnen we dagelijks zien. Hoe? Wél, daar komen jullie nu achter!

Hey Jill, voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens in 5 zinnen voor?
Ik zou mezelf voorstellen als een echte ‘go getter’ die volop van het leven geniet. Ik probeer steeds het maximale uit mezelf te halen. Dit op zowel professioneel vlak als alle andere aspecten van men leven.  Ik probeer elke situatie positief te bekijken en geloof niet in het onmogelijke. Verder zou ik mezelf omschrijven als enthousiast, vriendelijk en zorgend voor de mensen die dicht rond mij staan.

Wij staan nu heel dicht bij jou…fysiek dan, dus dat komt goed! Wij hebben je leren kennen va Instagram. Hoeveel tijd spendeer je daarop?
Goh, dit kan toch wel gemakkelijk oplopen tot 5 uur per dag. Aangezien ik dagelijks post over gezondheid en beauty-tips krijg ik hierover enorm veel vragen van geïnteresseerden. Ik probeer om iedereen dezelfde dag nog te beantwoorden en hen te helpen om hun doelen mee te bereiken. Hier kruipt natuurlijk ontzettend veel tijd in waardoor mijn Insta-tijd enorm snel kan oplopen

Over jouw wekelijkse schermtijd gaan we het dus even niet hebben…maar wat wil je ermee bereiken?
Graag zou ik een volwaardig businessmodel willen uitbouwen waar ik al mijn ervaringen en creativiteit kan uitwerken. De merknaam dat ik promoot heet Bikiny body. Enerzijds probeer ik mensen te helpen om hun perfecte summerbody te behalen door middel van voeding schema’s, fitness oefeningen, detox sapjes, detox thee paketten, enz.

De zomer komt eraan…helaas dragen wij geen bikini’s maar we onderbraken je…het doel…daar hadden we het over…
Zodra ik mensen geholpen heb om hun doel te bereiken wil ik ze natuurlijk zien stralen in een mega coole bikini om hun ‘nieuwe’ lichaam te showen. Ik ontwerp een eigen bikinilijn die ik via sociale media mee aan de man/vrouw tracht te brengen.

Man/vrouw…euh…Bo Van Spilbeeck zal het graag horen maar nu effe serieus…ook je persoonlijke Instagram is wel tot in de puntjes verzorgd…
Ik probeer deze uit te werken tot een leuke feed waar mensen inspiratie uit kunnen halen qua fashion, healthty receptjes, beauty, … Ik ben natuurlijk nog steeds in de beginfase van men project maar ik hoop op een dag hier een full time business van uit te kunnen bouwen.

Wij promoten het in ieder geval. Als je een oproep kan en mag doen aan onze lezers, waarom moeten zij jou volgen op de sociale media?
Als ze dezelfde interesses als mij hebben, tips willen krijgen over een gezonder en vitaler leven en ze gelijk een kijkje willen krijgen in men leven, dan ben je bij mijn pagina op het juiste adres

HIER! Maar voor ze hier beginnen doorklikken en de rest van interview missen…wie neemt jouw foto’s?
Momenteel zijn al men foto’s amateuristisch getrokken met mijn Iphone. Enerzijds tracht ikzelf leuke foto’s te nemen of ik vraag het aan men vriend of vriendinnen die op dat moment in men buurt zijn. Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn om een professioneel team rond mij te hebben, maar dit is natuurlijk nog verre toekomstmuziek  

We horen de eerste noten toch al spelen…maar om even verder te gaan op die foto’s…wat is voor jou de perfecte foto?
De perfecte foto voor mij is de foto die de situatie waarin ik me bevind goed in beeld brengt. Ik probeer men volgers echt in mijn leven te betrekken waardoor ze het gevoel krijgen dat ze er een beetje bij zijn

Een foto zegt meer dan duizend woorden. De foto die dit spreekwoordelijk gezegde waarheid toekent is voor mij zeker en vast een perfecte foto. Als je door mijn feed scrolt zie je enkel happy, feel good plaatjes en die hebben voor mij allemaal een leuke herinnering  dus zijn deze voor mij allemaal perfecte kliekjes !

We worden er instant gelukkig van! Heb je trouwens tips voor beginnende bloggers/vloggers/influencers?
Mijn grote tip zou zijn om er gewoon mee aan de slag te gaan. Posten over de dingen die jou interesseren en die jou blij maken. Niet te veel af te gaan op het verhaal van iemand anders maar echt jou verhaal te schrijven. Op deze manier zal je je kunnen onderscheiden van de grote massa waardoor hopelijk jij ook de nodige aandacht zal beginnen krijgen van gelijkgezinde.

Je sprak over toekomst en je droom om rond jou een professioneel team uit te bouwen maar waar ben je in het dagelijks leven mee bezig?
Ik zie mezelf aan het startpunt van men volwassen carrière. Volop aan het werken aan mijn eigen verhaal, een meisje met enorm veel ideeën die deze het liefst allemaal zo snel mogelijk wil uitvoeren!

Het meeste tijd spendeer ik tussen de groenten en het fruit om detox sapjes te maken om zo super results te creëren bij mezelf en andere fitgirls die mijn page volgen, ook werk ik volop aan een webshop, zoek ik naar de juiste bikini’s die perfect zouden passen bij de bikinibody bikini collectie, schrijf ik onder andere een e-book, werk ik aan een blog, ben ik nog bezig met mijn opleiding vastgoed en verzorg ik social media van bedrijven. Een bezige bij kan je mij wel noemen, maar dat vind ik helemaal niet erg! Ik ben iemand die full focus op mijn doel af gaat en zo positief mogelijk in het leven staat om andere meiden ook te motiveren om voor hun dromen te gaan!

Mijn einddoel is om een leven voor me op te bouwen waar ik volledig men eigen creativiteit en passies kan uitoefenen en dit op een positieve manier met de wereld kan delen.

Je inspireert…zelfs oude knarren als ons! Het woord bikini is al een paar keer gevallen vandaag en het lijkt ons overduidelijk dat je wild van bikini’s bent…kan je dat verklaren?
Tuurlijk! Goed in je vel betekend automatisch je goed voelen in je hoofd. Als ik mensen zich comfortabel kan laten voelen in een bikini, zal dit ongetwijfeld een positieve invloed uitoefenen op vele andere aspecten van hun leven. Je kan jezelf niet verstoppen in een bikini. Ik wil oprecht dat mensen zich goed voelen. Als ik hen daarbij kan helpen en daardoor positiever kan laten staan in hun leven, geeft me dit een ongelooflijk goed gevoel vanbinnen. EN ze zijn nog eens super mooi ook haha!

Correct! Nu gaan we voor een beetje zelfreflectie…op welk lichaamsdeel ben je het meest trots?
Ik ben best wel blij met men buik. Ik heb zoals iedereen natuurlijk probleemzones waar ik elke dag probeer aan te werken, maar men buikje zit meestal wel goed.

Wij denken wel meer dan alleen dat buikje! Heb je ook een favoriete quote?
De quote van NIKE is er 1 die me steeds wel triggert. ‘Just Do It’.

Voilà, een extra sponsordeal is binnen! Maar waarom juist deze slogan?
Ik hoor dagelijks mensen tegen me bezig over hun goede plannen, voornemens, businessmodellen, enz. Maar dan zie ik ze jammer genoeg vaak na enkele weken afhaken. Dit omdat het niet onmiddellijk het succes wordt dat ze voor ogen hadden of dat het iets meer inspanningen vergt dan dat ze hadden gehoopt. ‘Just do it’is zo simpel als dat. Gewoon aan beginnen en dan even volhouden. ‘De aanhouder wint’. Ineens men 2de favoriete quote 😉

Van een inspiratiesessie gesproken…tijd om nog iets dieper te gaan dan…wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?
Dat ik best ook wel onzeker ben over vele zaken. Ik doe mezelf voor als enorm zelfzeker die ontzettend goed weet waarmee ze bezig is. Realiteit is dat ik vaak zelf nog aan het zoeken ben en dat ik best wat punten heb waar ik mezelf wil in zien verbeteren.

Ik ben jarenlang zeer onzelfzeker geweest over mijn borsten. Ik heb er jarenlang mee geworsteld waardoor ik zoals allicht meerdere meisjes me in een bikini niet goed in men vel voelde. Ik heb een kleine medische ingreep laten doen om deze onzekerheid voor mezelf weg te nemen. Ik weet nu dat dit allicht niet nodig was maar op het moment van de ingreep leek dit de enige manier om van deze onzekerheid af te komen!

En als we je foto’s bekijken, spat het geluk en de zelfzekerheid van het scherm. Een laatste vraagje…wat staat er nog allemaal op jouw bucketlist?
Mijn bucketlist is best eindeloos. Ik denk dat ik gewoon kan groeperen onder een fantastisch leven te leiden zonder enige spijt.

No regrets…quote drie! Merci voor je tijd en alvast heel veel succes met alles wat je verder onderneemt. Wij blijven het volgen! In eerste instantie niet zozeer op jouw Bikinibody.be, dat laten we aan de dames over, maar zeker wel op jouw persoonlijke Instagram.

You May Also Like

Zusjes Stevens plukken bloemetjes in lingerie

De deugnieten Noem twee Vlaamse zusjes die weten hoe ze sociale media moeten bespelen ...

Dit waren de heetste mokkels op Rock Werchter

Letterlijk en figuurlijk een broeiend warme editie… De laatste 30.000 kampeerders zijn deze ochtend ...

Femke, een echte Femma Fatale

Een vrolijk veelzijdig buitenbeentje… Of ook niet! Wie ons al langer volgt, kent ongetwijfeld Femke Fatale, ...