Mister C. op bezoek bij rasecht Waals heet pateeke

“Guess who’s back bitches?”

Neen, godzijdank niet een of andere uitgerangeerde politicus met grootheidswaanzin maar iemand waar de mensen wel naar willen kijken. Cindy Bastien, de blonde vamp met koetswerk waar menig Italiaanse racepaarden jaloers op zijn, is uit haar winterslaap teruggekeerd en dat zal Vlaanderen geweten hebben. De Waalse furie, die ooit het wel en wee van de Franse reality TV mee hielp bepalen, heeft haar zinnen gezet op het Nederlandstalige gedeelte van de wereld. 

In Frankrijk en zelfs bij onze Waalse vrienden kan Cindy maar moeilijk over straat lopen, zonder te worden aangeklampt door hitsige fans. Ooit verkozen tot “Europese bimbo van het jaar” is Cindy natuurlijk een verschijning waar je niet zomaar naast kan kijken. In Vlaanderen en Nederland is het helaas andere koek. “Het moet iets met de taal te maken hebben”, reageert Cindy iedere keer wanneer we haar diezelfde vraag stellen. “Waarom ben je hier in godsnaam geen vaak gevraagd model voor de betere natuurmagazines?” Cindy is een rasecht Waals heet pateeke en aan de andere kant van de taalgrens is Nederlands nog altijd dat ene ding wat moeilijker aan te leren is dan het ontmantelen van een atoombom. 

Hier in Vlaanderen zijn we uiteindelijk de moeilijkste nog niet. We hebben een flinke dosis testosteron aan boord en laat ons eerlijk zijn: we zouden al eens kijken als Cindy op haar eeuwige naaldhakken voorbij flaneert. Een beetje vent is natuurlijk al snel gecharmeerd door vrouwelijke rondingen en wie het niet met ons eens is, is stiekem een beetje een leugenaar. Als Cindy de Nederlandstalige media wil gaan veroveren, wie zijn wij om haar dat geluk in de weg te staan? Samen met een resem aan fotografen is ze druk in de weer met het uitbouwen van een nieuw portfolio en het mag worden gezegd: hier op de redactie zien we er wel potentieel in. 

Filantropen als we zijn willen we jullie natuurlijk die foto’s niet onthouden en goten we ze samen in een heerlijke mix. Opgelet: sommigen zijn een tikkeltje NSFW. (maar ergens zijn we er zeker van dat je baas die ook wel wil bekijken).

Oh ja, je kan haar ook volgen op en Facebook en Instagram.

Credits: Cindy Bastien

You May Also Like

Dit waren de heetste Safari Nomads op WECANDANCE 2019

Met 37.000 waren we… Helaas kunnen we geen 37.000 foto’s uploaden want dan zouden ...

Salma Hayeks debuut kende traumatische ervaring dankzij pikante scène (video)

Niet iedereen wil met Antonio Banderas onder de lakens duiken  Een ancien in Hollywood, ...

Cadeautip voor mannen: Naaktkalender 2021 van Marisa Papen

En je sponsort gelijk het goede doel! Ben je nog op zoek naar een ...