Knapperd Justine Szpringer heeft onze gebeden aanhoord (Interview)

Een goede week geleden lieten we Justine Szpringer nog eens op jullie los. Ze postte een heerlijke bikinifoto waarop ze een pot scrub kuste en wij openlijk de vraag stelden of we haar niet mochten komen scrubben. Toeval of niet…diezelfde avond tijdens een redactievergadering (lees als gewoon een boysnight) in een bruin kroeg in hartje Antwerpen kwamen we ze gewoon tegen. Alsof God onze gebeden heeft aanhoord voegden we daad bij woord en scrubben we een paar vragen los bij deze wel heel ravissante en klassevolle jongedame.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Dag Justine, wat een toeval zeg! Maar vertel eens, hoe is het met u?
Heel goed. Gezondheid gaat goed, mijn familie stelt het goed en dit weekend vlieg ik naar iets warmere oorden. 🙂

Goh! Chansaar! Zullen wij wel in de regen blijven ploeteren! Om meteen even over je DJ-carrière te beginnen…ligt 2Empress nu definitief in de kast nu je solo gaat?
Ik ben al een jaartje geleden solo gegaan zoals ik al indertijd had aangekondigd op mijn sociale media kanalen. 

Definitief in de kast dus! Wat is het verschil nu je solo bent gegaan?
Het verschil ligt voornamelijk in de vrijheid van mijn creativiteit en mijn impulsiviteit. Ik heb op vele dingen een eigen visie en wil die zoveel mogelijk nastreven, gaande van muziek tot kledingstijl, tot manier van zaken doen/netwerken, … etc. Ik ben enorm blij dat ik die stap genomen heb om alleen als artieste aan mijzelf te werken. Over andere zaken, luister ik met plezier naar andermans hun meningen/ervaringen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

En zo gaat het hier vanavond (hopelijk) nog een heel lange avond worden! Betreft het  solo nu enkel Vlaanderen of zijn er opnieuw buitenlandse sets te geven?
Het is nooit enkel Vlaanderen geweest. Geloof het of niet, maar ik ben als DJ heel populair in Wallonië. Gelukkig kunnen andere landen en diens bevolking mijn muziekstijl en mijn shows ook smaken. Ik zit namelijk veel in Azië. Hopelijk binnenkort ook weer veel in Zuid-Amerika en tgoh zo wat overal een beetje zou niet slecht zijn :-D! Little girl, big dreams…

Little beautiful en smart girl zeg maar! Wat is het zotste dat je tot nu toe hebt meegemaakt?
Het zotste blijft toch wel mijn eerste keer Sziget Festival in Hongarije waar ik moest draaien voor zo’n 12 000 man! Of zelfs in België op de Grote Markt in Mons voor 25 000 man…dat geeft echt wel een onbeschrijfelijk gevoel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Als we het dan over het buitenland hebben, welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Hoewel ik graag ski en de winter super gezellig vind, ben ik toch meer voor landen die doorheen het hele jaar door, een aangename klimaat behouden. Voor Europa zou ik zeggen: Italië. En in Zuid-Amerika heeft Costa Rica mijn hartje veroverd. 🙂

Wat was je laatste buitenlandse trip?
Mijn laatste buitenlandse trip was Kroatië denk ik…en Spanje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Denk ik…je leeft duidelijk van koffer naar koffer. Toekomst gezien, wat zijn je verdere ambities?
Mijn ambities,… waar zou ik beginnen?

Bij het begin?
Ik heb er eigenlijk heel veel. Ik vind het zo belangrijk voor mijzelf om dingen te proberen waarvan ik stiekem zo van droomde maar nooit echt gedacht had om er voor te gaan.

Zo met die houding, ben ik begonnen aan mijn DJ-carrière, mijn modellencarrière, ik heb ook zelfs interieur decoratie gedaan een tijdje in Antwerpen en in Dubai. Maar ben nog niet belange niet klaar hoor! 

Dat horen we graag…
Ik zou heel graag mijn eigen management agency willen opstarten voor allerlei artiesten en die te begeleiden doorheen hun traject. Profiling, bookings agencies mee helpen kiezen, hun aan ‘t werk zetten, etc… dit omdat ik al van jongs af aan, zowel goede als mindere goede dingen heb meegemaakt en met mijn eigen ervaringen en inzichten, kan ik een talentje vooruit helpen. You just have to know how. 🙂

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Vergeet Belgium’s Got Talent…allen naar Justine! Naast jouw dj-carrière werk je ook als model. Hoe staat het daarmee?
Mijn modellencarrière is eigenlijk heel goed aan het gaan. Nooit verwacht eigenlijk, aangezien ik fulltime DJ was en mezelf geen top model acht.  Ik ben enorm dankbaar voor alle mensen die in mijn professionaliteit en mijzelf als persoon, geloofden. Ik heb al heel wat leuke campagnes mogen doen, waaronder ook enkele in het buitenland.

Wat wil je hiermee bereiken?
Ik denk dat ik hiermee vooral mijn netwerk nog verder kan uitbreiden alsook vele leuke momenten kan meemaken en ervaring kan opdoen. Ik hoop daarnaast dat ik een positieve rol kan spelen voor de mensen die mij volgen. Dit kan gaan van waarschuwingen, tips over gezondheid/ beauty/ voeding, tot interessante mededelingen voor mensen in nood of hoe ecologisch een steentje bij te kunnen dragen etc. …

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

En dan nu de vraag waar half Vlaanderen (lees als de mannelijke bevolking) en ver daarbuiten op het puntje van zijn stoel gaat zitten…Hoe staat het in de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Ik ben echt een zeer bezige bij en gemakkelijk is het misschien niet aangezien ik nu heel gefocust ben op mijn carrière. Maar met de juiste persoon en de juiste timing, kan een relatie zeker. Ik ben nu 8 maanden single en dat vind ik nog prima zo. 🙂 

Voor de juiste persoon zijn timing niet verkeerd aanpakt…hoe ben je te verleiden?
Voor jullie een vraag, voor mij een weet. 😉 Ik ben gewoon, denk ik, niet zo heel makkelijk te verleiden eigenlijk. Maar met chocolade, intelligentie, vriendelijkheid en een goede portie humor, ben je al goed begonnen. 🙂

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

En goed begonnen, is half gewonnen! Maar voor we hier alles uit de kast halen, wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? Kwestie van geen zot figuur te slaan?
Slechtste: Stop met blazen want je blaast me bijna omver met je schoonheid. Hahaha 🙂

Je lacht…dus humor had hij wel…en nu de beste?
De beste: dat zijn diegene die spontaan ter plekke verzonnen worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Dat weten we ook weeral! Is er nog iets wat je zeker nog kwijt wilt?
Dat men minder op hun gsm moet zitten en mensen meer terug in het echt elkaar durven aan te spreken enz… 🙂

Ok beloofd! We zullen je minder DM’s sturen…maar hé, we hebben je hier en nu, als verlegen jongens, wel aangesproken hé! En nu we toch bezig zijn en voor we je bedanken voor de veel te kostbare vrije tijd die je aan ons hebt opgeofferd…wat dacht je van een paar vluggertjes?
Klinkt fout maar gelukkig ken ik de rubriek! Shoot!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Mijn favoriete designermerk is…Kan echt niet kiezen 🙂
Mijn favoriete reisbestemming is…Costa Rica / Italië
Mijn favoriete stad is…Warschau/Londen
Mijn favoriete song van het moment is…Binnenkort mijn eigen liedje omdat het met een specifiek gevoel zal gemaakt worden :-)!
Mijn favoriete DJ is…Kolsch, Martin garrix, Diplo, …
Bikini of lingerie? Bikini want dan schijnt de zon sowieso 😀
Sportpaleis vullen of MainStage TML? Mainstage tml denk ik, dan kunnen er meer buitenlanders aanwezig zijn en geeft een speciale united vibe! 🙂

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Geld is voor mij…belangrijk in bepaalde opzichte maar niet het belangrijkste!
Topmodel of Top DJ? TOP DJ uiteraard!
My ultimate crush is…Ik heb er geen maar vroeger was dat Paul Walker :-).
Ik word helemaal wild van…Goede geur/parfum!
Ik voel me het meest sexy als ik…Me net heb ingesmeerd na een goed badje.
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mij omdraaien.
Wat niemand over mij weet is…Ga ik niet verklappen. 🙂
Als ik de lotto win dan…Investeer ik het goed en ga ik een maandje op reis om er goed over na te denken.
Ochtend- of avondseks? Avond denk ik dan. 

En met deze klapper verdween deze schoonheid met een glaasje cava en een stel strakke dansbenen de nacht in…

 

 

You May Also Like

Luna Stevens laat prachtig poedelnaakte lijf los in Marbella

Een portie vitamine D opslaan zegt ze… De welgevormde Luna Stevens is met vriendinnen ...

Vlaamse Pareltjes LXXVI (76): Justine Vanruymbeke

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Deze modellen schitteren in de nieuwe Pirelli-kalender

Een mooie reeks muzes  Het nieuwe jaar komt eraan en dan beginnen de eerste ...