Knap, authentiek en vooral heel sympathiek…Elke Clijsters

Elke Clijsters…we herinneren ons nog een vol sportpaleis waarin ze samen met haar zus Kim het publiek entertainde in een dubbelmatch tegen Yanina Wickmayer en Caroline Wozniacki. Ze leek een vrolijke, joviale, knappe meid die helaas haar professionele tenniscarrière omwille van teveel blessures op haar negentiende al veel te vroeg moest staken. Niet dat het daarna stil werd rond de Limburgse maar als je Elke Clijsters echt wilt leren kennen, moet je de sportjournalisten, de kranten en zeker de boekjes vergeten en gewoon zelf op haar afstappen. Iets wat wij dan ook gewoon op de sympathieke vrouw af deden…

Hey Elke, stel jezelf eens voor in 5 woorden?
Spontaan, loyaal, oprecht, grappig, optimistisch…en mag het ook een negatief kantje zijn?

We zitten al aan vijf maar jou gaan we niets weigeren dus…
Schrijf maar op! Ongeduldig!

Ok, dan kunnen we niet treuzelen en gooien we er de volgende vraag al tegenaan…waar ben je tegenwoordig zoal mee bezig?
Tgoh, als alleenstaande mama, niet evident, nemen mijn twee kindjes het meeste van mijn tijd. Verder heb ik de laatste tijd heel veel gebabbeld, coachingsessies gevolgd en kan ik zeggen dat ik in april/mei een nieuwe zaak opstart…

Ow, proficiat…kan je er al iets meer over zeggen?
Neen, helaas nog niet maar als ik er iets over kan en mag zeggen, zal je het zeker van mij horen! Je kan Clijsters Concept wel al volgen via Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cl i j s t e r s C o n c e p t (@clijstersconcept) op

Je houdt het spannend! Een extra reden om je nog eens te spreken binnen een paar maanden! Even terug naar je tenniscarrière, mis je de competitie?
Het tennis zeker niet. Het ging ook niet meer. Ik heb ondertussen ook een operatie aan de rug ondergaan en tennissen lukt me niet meer. Ik heb er teveel last van. Recreatief tennissen is ook mijn ding niet. Ik heb nog even bezig geweest met padel (soort van combi tussen tennis en squash) maar ook dit ging helaas niet.

Hoe blijf je in vorm?
Allez Jens, zie nu, ik ben helemaal niet in vorm!

Euh…er kunnen er veel achterkomen…
Ik ga wel wat fitnessen en zwemmen. Ik ben wel aan het werken om fitter en sterker te worden dus die vorm komt er wel aan!

Goede vooruitzichten dus! Mooi! Over toekomst gesproken, als we je binnen 5 jaar opnieuw zouden interviewen, waar zou je dan willen staan?
Wel, dan hoop ik een goed draaiende en bloeiende zaak te hebben en hoop ik een avontuurlijk en gelukkig leven te leiden die me de nodige rust kan geven.

Rust kan ook in de vorm van reizen, welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Australië in al zijn facetten! Ook Mallorca spreekt me aan, daar heb ik nog een stukje grond liggen.  

Wat was je laatste buitenlandse trip?
Ik ben in december nog in Miami geweest. Ik heb er een event van Tonny Robbins gevolgd. Echt een aanrader en erg inspirerend. Moet je zeker ook eens volgen! Het was in ieder geval één van de beste dingen die ik ooit heb gedaan.

We hebben het even bekeken…’Transform your life and close the gap between where you are today and where you want to be’, het ziet er in ieder geval inspirerend uit. Als we dit even doorlinken naar je privé-situatie…is er dan ondertussen opnieuw plaats voor liefde in je leven?
Jazeker! Er is zeker plaats. Ik spreek af en kijk zeker uit. (lacht)

Terecht! Maar de vraag die gans single mannelijk Vlaanderen en ver daarbuiten stelt…waaraan moet een man in het leven van Elke Clijsters zeker voldoen?
Eerlijkheid en authenticiteit!

En om ook een beeld te hebben over hoe hij er mag uitzien…wie is jouw ultimate crush?
Leonardo DiCaprio! Ik ben daar mee opgegroeid! (lacht)

Of die altijd even eerlijk is kunnen we moeilijk achteralen…gezien zijn turbulent liefdesleven, kunnen we er een beetje aan twijfelen maar geen nood, als we hem zien, geven we je uw kaartje af!

Voor we afsluiten gaan we nog voor een paar vluggertjes…
Euh…een paar?

Kalm kalm…enkel vraagjes waar je snel moet op antwoorden…
Haha, ok! Vuur maar af!

Het duurste item in mijn kleerkast is…een handtas
Mijn favoriete designermerk is…Dior
Mijn favoriete stad is…Londen, of nee…doe maar Hasselt!
Geld is voor mij…handig
Ik voel me het meest sexy…in jeans en T-Shirt
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…warm water drinken
Wat niemand over mij weet is…dat ik best wel onzeker kan zijn

Deze hadden we niet zien aankomen. Wij vonden je vooral oprecht en authentiek. Bedankt in ieder geval voor jouw kostbare tijd, heel veel succes met je toekomstige projecten en laat ons zeker iets meer weten zodra het nieuws bekend mag gemaakt worden! Wij blijven je zeker volgen, iets wat iedereen kan, en laten we even inspireren, ook zou moeten doen op Instagram.

Foto’s: Instagram/Facebook

 

You May Also Like

Dries Boven

Trends Style Abarth Best Dressed Man 2018: Dries Boven van Luxury For Men! (Interview)

Van jeugdbeweging tot Best Dressed Man Zonder afbreuk te doen aan alle mannen die ...

MenStyle E-TV Podcast Try-Out met Henny Seroeyen en Miss Exclusive

Het was nooit de bedoeling om ‘Live’ te gaan… Maar we hebben ballen aan ...